Exterieurdesign718 Cayman T

Exterieurdesign

Een goed design vertelt een verhaal. Het design van de 718 Boxster T en de 718 Cayman T vertelt er zelfs 2. Allereerst over zijn bewogen verleden. Over gewonnen bergraces. Over de ontelbare bochten die werden bedwongen. Tegelijkertijd vertelt hij over de toekomst. Over nieuwe wegen, over routes die nog niet zijn ontdekt, over nieuwe mogelijkheden. Kortom, over de zin om op pad te gaan – en voorlopig niet meer te stoppen.

De zijlijn van de 718 Boxster T en de 718 Cayman T is strak en hij straalt een voorwaartse drang uit. Ook onderstreept hij het middenmotorconcept. De wieluitsparingen zijn groot, de 20 inch Carrera S wielen zijn in een donkere kleur grijs gespoten. Net als de buitenspiegels. Een markant teken aan de zijkant: de striping met het logo ‘718 Boxster T‘ of ‘718 Cayman T‘.

Aan de voorzijde zien we de duidelijke en krachtige vormen die kenmerkend zijn voor de 718 modellen, met grote luchtinlaten die voor een optimale toevoer van frisse lucht zorgen. De spatborden benadrukken daarbij het design van de geïntegreerde bi-xenonkoplampen met led-dagrijverlichting.

De brede achterzijde is voorzien van een ‘718 Boxster T‘ of ‘718 Cayman T‘ logo in de kleur agaatgrijs. Een andere blikvanger: het sportuitlaatsysteem met in het midden geplaatste dubbele zwarte eindpijpen.

Laag, breed, vlak. Zelfverzekerd. Zo staat hij op zijn wielen. Zoals het hoort bij een echte sportwagen. De nieuwe 718 Boxster T en 718 Cayman T. Hij is vastberaden zichzelf in het echte leven te katapulteren. Zodra u de sleutel omdraait.

Het 718 T idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Motor

Onderstel

Rijmodus schakelaar

Porsche Connect

Audiosystemen