Het 718 T idee718 Cayman T

Het 718 T idee

De echt belangrijke dingen vinden niet plaats bij conferenties en in afspraken. Ze bestaan niet uit bits en bytes, het zijn geen tijdlijnen en newsfeeds. Ze bestaan uit bochten. Uit endorfine en adrenaline. Uit rechte stukken en korte schakelwegen. Het mooiste doel? Dat je geen doel hebt. De weg daarheen? Die hebben we gereduceerd tot het wezenlijke: in een puristische sportwagen waarin u uzelf even aan de dagelijkse beslommeringen kunt onttrekken. Door op te trekken. Deze Porsche heeft niet meer nodig dan een lege weg – en uiteraard u. Welcome to life.

De nieuwe 718 Boxster T en 718 Cayman T zijn pure sportwagens. Met een roeping: rijden om het rijden. Helemaal in lijn met de T van Touring in de typeaanduiding. Zijn kloppende hart: een 220 kW (300 pk) sterke 4-cilinder turbo-boxermotor, die zich op slechts een paar centimeter afstand achter de bestuurder bevindt. En zijn zwaartepunt? Dat ligt laag. Het sportonderstel (-20 mm) brengt u dichter bij de weg – en bij het gevoel echt te leven. De soundtrack daarbij: de vrijheidsroep van zijn sportuitlaatsysteem.

De nieuwe 718 Boxster T en 718 Cayman T zijn uw persoonlijke hier en nu – een mooie gelegenheid om het leven van alledag even achter je te laten. Zeer dynamisch. Puristisch. Authentiek. Porsche Communication Management (PCM)? Dat zou te veel afleiden van het rijplezier. De Porsche Doppelkupplung (PDK)? Dat kan – maar het hoeft niet. In plaats daarvan: sportstoelen Plus, portierlussen, een GT sportstuurwiel met een rijmodus-schakelaar. Dat is alles wat je nodig hebt om jezelf te onttrekken aan het dagelijkse leven.

Het 718 T idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Motor

Onderstel

Rijmodus schakelaar

Porsche Connect

Audiosystemen