Interieurdesign718 Cayman T

Interieurdesign

Feng-Shui? Hygge? Allemaal leuk en aardig. Maar soms heb je simpelweg minder nodig – en in ruil daarvoor iets meer ruimte om te ademen. Daarom is het design in de nieuwe 718 Boxster T en de 718 Cayman T op 3 dingen gericht: rijden, rijden en rijden. Dat betekent een hoge mate van ergonomie, korte wegen tussen het stuurwiel en de schakelhendel en een goede toegankelijkheid van alle belangrijke functies.

Goed, tijd om het GT sportstuurwiel beet te pakken! Altijd binnen handbereik: de rijmodus-schakelaar, waarmee u een selectie kunt maken uit de rijmodi Normal, SPORT, SPORT PLUS en de Individual-modus. De kortere schakelhendel benadrukt met het rood gekleurde schakelschema de sportieve ambities van het interieur.

Over het interieur gesproken: dat is zwart en puur. Op het stuurwiel en de schakelhendel: glad leder voor een optimaal gevoel. Op de portieren: puristische portierlussen. De zwart hoogglans gespoten sierstrips op het dashboard en de middenconsole ronden het design op harmonieuze wijze af.

Uitschakelen: ja. Achterover leunen: nee. Dat voorkomen de sportstoelen Plus (2-voudig verstelbaar) met hogere zijwangen en middenbanen van het robuuste Sport-Tex – of als meeruitvoering de adaptieve sportstoelen Plus (18-voudig verstelbaar). Mag het nog sportiever? Op de optielijst staan ook sportkuipstoelen en de bijzonder lichte volledige kuipstoelen van met koolstofvezel versterkte kunststof (CfK). De hoofdsteunen zijn bij alle stoelvarianten voorzien van een ‘718‘ logo.

Met de optionele interieurpakketten kunt u voor uw eigen kleuraccenten zorgen: met de contrastkleuren GT zilver, Indisch rood, racinggeel en lizardgreen. Deze zijn te vinden op de veiligheidsgordels, de sierstiksels, de portierlussen, het ‘718‘ logo op de hoofdsteunen en op de naad alsmede op het Porsche logo op de vloermatten. Een highlight daarbij: de sierstiksels van de middenbaan van het Sport-Tex Stripe Muster zijn eveneens in de contrastkleur uitgevoerd.

Desgewenst kunt u het interieur ook laten voorzien van elementen van Alcantara®, dat zich in de autosport heeft bewezen.

Het 718 T idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Motor

Onderstel

Rijmodus schakelaar

Porsche Connect

Audiosystemen