Porsche Connect718 Cayman T

Porsche Connect

Het dagelijkse leven achter je laten, en genieten van het echte leven. Geen mails, geen chats, geen feeds. Voor iedereen die deze beslissing heel bewust wil nemen, zijn de nieuwe 718 T modellen desgewenst ook verbonden met de digitale wereld en al zijn mogelijkheden. Soms hoef je immers alleen maar uit te schakelen – in de ware zin van het woord.

Het Porsche Communication Management (PCM)

is uw centrale besturingsunit voor audio, navigatie en communicatie alsmede voor de vele Car Connect Services zoals de autolokalisatie met behulp van de smartphone. Deze is naar keuze zonder meerprijs leverbaar.

Navigatie incl. Porsche Connect

De optie navigatie inclusief Porsche Connect brengt u dankzij de realtime verkeersinformatie sneller naar uw bestemming en hij maakt het gebruik van tal van Porsche Connect diensten mogelijk.

Op www.porsche.com/connect vindt u meer informatie over de verschillende diensten en apps.

De Porsche Connect diensten (met uitzondering van de Car Connect diensten) hebben een kosteloze gebruiksperiode die per dienstenpakket en land verschilt en voor Nederland 24 maanden bedraagt. In bepaalde landen zijn geen of niet alle Porsche Connect diensten beschikbaar. In bepaalde landen – waaronder Nederland - is bovendien een geïntegreerde LTE-compatibele simkaart inclusief databundel voor het gebruik van specifieke Porsche Connect diensten in de prijs inbegrepen. Voor het gebruik van de wifi-hotspot en de andere Porsche Connect diensten zoals muziekstreaming via de geïntegreerde LTE-compatibele simkaart is in deze landen tegen betaling een datapakket in de Porsche Connect Store verkrijgbaar. Ook kan een eigen simkaart worden gebruikt voor het tot stand brengen van een dataverbinding. Voor meer informatie over de kosteloze gebruiksperiodes en de kosten voor de verlenging alsmede de beschikbaarheid van de verschillende diensten in uw land kunt u kijken op www.porsche.com/connect of contact opnemen met uw Porsche dealer.

Het 718 T idee

Exterieurdesign

Interieurdesign

Motor

Onderstel

Rijmodus schakelaar

Porsche Connect

Audiosystemen