De soundsystemen718 Cayman

De soundsystemen

Sound Package Plus

Sound Package Plus zorgt voor een indrukwekkend geluid, dankzij 6 luidsprekers met in totaal 110 watt vermogen bij de 718 Boxster en 8 luidsprekers met in totaal 150 watt bij de 718 Cayman. Door de in de PCM geïntegreerde versterker wordt de klankbeleving perfect afgestemd op de bestuurder en de bijrijder.

BOSE® Surround Sound-System

Speciaal voor Porsche ontwikkeld en optimaal afgestemd op de specifieke interieurakoestiek van de 718 Boxster en 718 Cayman: het tegen meerprijs leverbare BOSE ® Surround Sound System. Het audiosysteem beschikt over 10 uitgangskanalen en 10 luidsprekers inclusief een gepatenteerde, in de carrosserie geintegreerde 100 watt lagetonenluidspreker (actieve subwoofer) en het beschikt over een totaal vermogen van 505 watt. De vol­actieve lay­out van het systeem maakt een optimale aanpassing van elke afzonderlijke luidspreker op het interieur mogelijk. Kortom: in de 718 modellen staat u altijd in het middelpunt.

Burmester® High-End Surround Sound-System

Op de weg is wellicht de laatste plek ter wereld waar u nog ongestoord muziek kunt luisteren. Reden genoeg om dat luisterplezier op Porsche wijze naar een hoger plan te brengen – samen met de meest vooraanstaande Duitse fabrikant van hoogwaardige soundsystemen. Het resultaat: een klankperformance van het hoogste niveau, speciaal afgestemd op uw 718 Boxster of 718 Cayman.

De cijfers geven alvast een indruk van het klankbeeld: 12 uitgangskanalen met 821 watt totaal vermogen, 12 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 watt klasse D­versterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 1.340 cm² en een frequentiebereik van 35 Hz tot 20 kHz.

Hierbij maakt het Burmester ® systeem gebruik van een gepatenteerde, in de carrosserie geïntegreerde subwoofer. De analoge en digitale filters zijn nauwkeurig gedefinieerd voor de specifieke inbouwplaats in de auto.

Voor onmiskenbaar heldere, zuivere en onvervormde hoge tonen worden elektrostatische tweeters (Air Motion Transformer, AMT) toegepast.

Alle luidsprekerframes zijn exact op elkaar afgestemd en zorgen voor een natuurlijke en substantiële ruimtelijke klank ervaring, zelfs bij hoge geluidsvolumes.

Het 718 idee

Het principe van de middenmotor-sportwag

Karakter 718 Cayman

Exterieurdesign

Interieurdesign

Belangrijkste standaarduitrusting

Vermogen

Uitlaatgasturbo

Efficiency verhogende technologieën

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Besturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Stability Management (PSM)

Wielen

SPORT knop

Sport Chrono Pakket

Remmen

Airbags en Porsche Side Impact Protectio

Lichtconcept

Interieur

Sportstuurwiel

Licht Design Pakket

Porsche Entry & Drive

Stoelen

Airconditioning

Bagageruimtes en opbergmogelijkheden

Hulpsystemen

De soundsystemen

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment