Interieur718 Cayman

Interieur

Het sportstuurwiel in puristisch design, de naar voren oplopende middenconsole, de 3 ronde klokken met een centrale plek voor de toerenteller: in het interieur is alles gericht op de bestuurder. Alle knoppen en functies kunnen intuïtief worden bediend, alle informatie kan eenvoudig worden afgelezen.

Het resultaat: een ergonomie die niet alleen tijd bespaart, maar ook bijdraagt aan een fraaie aanblik. Bij Porsche gaan vorm en functie namelijk hand in hand.

Het Porsche Communication Management (PCM) met 7 inch touchdisplay en tegen meerprijs leverbare navigatiemodule voegt een extra component toe aan vorm en functie: nagenoeg eindeloze mogelijkheden. Want met de tegen meerprijs leverbare Connect of Connect Plus module wordt de bestuurder namelijk in verbinding gebracht met de digitale wereld.

Het instrumentenpaneel met 4,6 inch kleurenscherm toont continu de gegevens van de boordcomputer. Verder verschijnen op het scherm de kaart van het optionele navigatiesysteem, waarschuwingen of communicatie- en audio-instellingen.

De materialen passen bij het sportieve karakter. Het toegepaste leder en Race-Tex zorgt voor een goede grip, de sportstoelen met hun stevige kussens ondersteunen u in snel gereden bochten.

De lederuitrusting Sport-Tex is verkrijgbaar in puristisch zwart en in de stijlvolle bi-colorcombinatie grafietblauw-krijt. Sport-Tex biedt een hoog ademend vermogen, goede grip en heeft een markant uiterlijk. Sportief is ook de stikselwijze van de sportstoelen Plus met sierstiksels die gedeeltelijk in een contrasterende kleur zijn uitgevoerd.

Hoe dat er concreet uitziet? Dat is aan u. Met behulp van de verschillende uitrustingsopties, materialen en kleuren kunt u uw 718 model maximaal afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Het 718 idee

Het principe van de middenmotor-sportwag

Karakter 718 Cayman

Exterieurdesign

Interieurdesign

Belangrijkste standaarduitrusting

Vermogen

Uitlaatgasturbo

Efficiency verhogende technologieën

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Besturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Stability Management (PSM)

Wielen

SPORT knop

Sport Chrono Pakket

Remmen

Airbags en Porsche Side Impact Protectio

Lichtconcept

Interieur

Sportstuurwiel

Licht Design Pakket

Porsche Entry & Drive

Stoelen

Airconditioning

Bagageruimtes en opbergmogelijkheden

Hulpsystemen

De soundsystemen

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment