Stoelen718 Cayman

Stoelen

Sportstoelen

De sportstoelen zitten comfortabel – en bieden ook ondersteuning bij dynamisch gereden bochten. De stoelen zijn voorzien van een elektrische rugleuningverstelling en een mechanische lengte­ en hoogteverstelling. De middenbaan van de stoelen is bekleed met Race-Tex.

Volledig elektrisch verstelbare sportstoelen

U wilt naast sportiviteit ook comfort? Bij de tegen meerprijs leverbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen kunnen de stoelhoogte, de schuine stand van de rugleuning en de schuine stand en diepte van het zitkussen worden versteld. Daarnaast beschikken deze stoelen over een lengteverstelling en een 4­voudig verstelbare lendensteun. Ook het stuurwiel is elektrisch te verstellen. Het geïntegreerde Memory Pakket regelt onder meer de stand van beide buitenspiegels en alle stoel­ en stuurwielinstellingen aan bestuurderszijde.

Sportstoelen Plus

Tegen meerprijs zijn de met leder beklede sportstoelen Plus leverbaar, die beschikken over een elektrische leuningverstelling alsmede mechanische lengte en hoogteverstelling. De zijwangen van de zitkussens en rugleuningen voelen iets harder, sportiever aan en bieden nog meer zijdelingse steun.

Adaptieve sportstoelen Plus

De ideale combinatie van sportiviteit en comfort: de tegen meerprijs leverbare adaptieve sportstoelen Plus. Ten opzichte van de sportstoelen Plus zijn dit volledig elektrisch verstelbare sportstoelen waar bij bovendien de zijwangen van de zitting en de leuning kunnen worden versteld.

Stoelverwarming en stoelventilatie

Als meeruitvoering is stoelverwarming voor alle stoelen leverbaar. Ook stoelventilatie is leverbaar (niet voor de stoelen met een middenbaan van Race-Tex of ‘New Tex’) – voor een aangenaam en droog gevoel, zelfs als de temperaturen hoog oplopen.

Voorbereiding voor kinderzitje

Tegen meerprijs is een voorbereiding voor een ISOFIX­kinderzitje op de bijrijdersstoel leverbaar, in combinatie met de mogelijkheid om de airbag buiten werking te stellen. Via het Porsche Tequipment accessoireprogramma kunt u Porsche kinderzitjes aanschaffen. Deze zijn speciaal getest en goedgekeurd voor Porsche auto’s.

Het 718 idee

Het principe van de middenmotor-sportwag

Karakter 718 Cayman

Exterieurdesign

Interieurdesign

Belangrijkste standaarduitrusting

Vermogen

Uitlaatgasturbo

Efficiency verhogende technologieën

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Besturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Stability Management (PSM)

Wielen

SPORT knop

Sport Chrono Pakket

Remmen

Airbags en Porsche Side Impact Protectio

Lichtconcept

Interieur

Sportstuurwiel

Licht Design Pakket

Porsche Entry & Drive

Stoelen

Airconditioning

Bagageruimtes en opbergmogelijkheden

Hulpsystemen

De soundsystemen

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment