Sport Chrono Pakket718 Cayman

Sport Chrono Pakket

Het Sport Chrono Pakket maakt een nog sportievere afstelling van onderstel, motor en versnellingsbak mogelijk. Zodat u uzelf in sportief opzicht tot nieuwe hoogten kunt stuwen. Cruciaal daarbij: de van de 918 Spyder afgeleide rijmodus-schakelaar op het stuurwiel. Zonder de hand compleet van het stuurwiel te hoeven nemen, kunt u kiezen uit 4 instellingen: 'Normal', SPORT', 'SPORT PLUS' en 'Individual'. Hiermee kunt u de auto nog beter afstemmen op uw rijstijl.

In combinatie met het PDK omvat het Sport Chrono Pakket 3 extra functies. De eerste functie: Launch Control. Deze zorgt voor de optimale startacceleratie voor een vliegende start.

De tweede functie: Schakelschema circuit. De PDK werkt nu met ultrakorte schakeltijden en optimale schakelpunten voor een maximaal acceleratievermogen.

De derde functie: SPORT Response. Met de knop in het midden van de rijmodus-schakelaar worden de motor en de versnellingsbak voorbereid op een snelle vermogensafgifte.

Dat betekent: ca. 20 seconden lang een maximale reactiesnelheid, om bijvoorbeeld in te halen. Een grafische timer in het instrumentenpaneel laat zien hoe lang de functie nog beschikbaar is.

Eveneens onderdeel van het Sport Chrono Pakket: de dynamische motorsteunen. Het elektronisch geregelde systeem beperkt de voelbare bewegingen en trillingen van de hele aandrijflijn – en dan vooral die van de motor – tot een minimum. En het combineert de voordelen van zowel een harde als een zachte motorophanging. Kortom, het zorgt voor meer rijstabiliteit en meer rijcomfort.

Vanaf nu ook inbegrepen bij het Sport Chrono Pakket: de Porsche Track Precision App. Daarmee kunt u uw eigen rondetijden en rijgegevens registreren en de resultaten via uw smartphone aflezen, monitoren, vergelijken en met andere bestuurders delen. De app maakt daarvoor gebruik van gps-signalen en zeer nauwkeurige gegevens van de boordcomputer en helpt u om uw rijperformance te verbeteren. Grafische analyses en een videoanalyse laten tot op de milliseconde zien waar er ruimte voor verbetering is. Ronde na ronde.

Het 718 idee

Het principe van de middenmotor-sportwag

Karakter 718 Cayman

Exterieurdesign

Interieurdesign

Belangrijkste standaarduitrusting

Vermogen

Uitlaatgasturbo

Efficiency verhogende technologieën

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Besturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Stability Management (PSM)

Wielen

SPORT knop

Sport Chrono Pakket

Remmen

Airbags en Porsche Side Impact Protectio

Lichtconcept

Interieur

Sportstuurwiel

Licht Design Pakket

Porsche Entry & Drive

Stoelen

Airconditioning

Bagageruimtes en opbergmogelijkheden

Hulpsystemen

De soundsystemen

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment