Lichtconcept718 Cayman

Lichtconcept

Regen. Mist. Duisternis. Een echte sporter laat zich daar niet door weerhouden. Daarom beschikken alle 718 modellen over bi­xenonkoplampen met geïntegreerde dagrijverlichting met led­techniek.

Aan de achterzijde maakt het driedimensionale design van de achterlichten, met 4 led­spots per remlicht, een blijvende indruk. Voor een hoge lichtopbrengst zijn alle verlichtingsfuncties in led­techniek uitgevoerd.

Porsche Dynamic Light System (PDLS)

Tegen meerprijs is het Porsche Dynamic Light System (PDLS) inclusief markante dagrijverlichting met 4 led­spots per koplampunit, koplampsproeiers en dynamische lichtbundelhoogteverstelling leverbaar. De dynamische bochtenverlichting laat de koplampen afhankelijk van de stuurinslag en de rijsnelheid in de bocht meezwenken – voor een betere verlichting van scherpe bochten of bij het afslaan. Kortom, zodra u de bocht in gaat, is het licht er al.

Led-koplampen incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus)

Een hoog veiligheidsniveau in combinatie met een sportief design: tegen meerprijs zijn led­koplampen inclusief PDLS Plus leverbaar. De led­techniek heeft een lange levensduur en een hoge efficiency. Daarnaast raken de ogen door de daglichtachtige kleur minder snel vermoeid dan bij andere systemen het geval is. Voor een optimaal zicht zorgen de geïntegreerde dagrijverlichting met 4 led­spots per koplampunit, de koplampsproeiers en de dynamische lichtbundelhoogteverstelling.

Een bijzondere eigenschap van PDLS Plus: het dynamische grootlicht. Een camera herkent tegemoetkomend en voor u rijdend verkeer en past de intensiteit en reikwijdte van de verlichting continu en traploos aan op de rijsituatie. Zo kunt u het straatverloop, voetgangers of gevaarlijke situaties vroegtijdig waarnemen, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

Het 718 idee

Het principe van de middenmotor-sportwag

Karakter 718 Cayman

Exterieurdesign

Interieurdesign

Belangrijkste standaarduitrusting

Vermogen

Uitlaatgasturbo

Efficiency verhogende technologieën

Sportuitlaatsysteem

6-versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Besturing

Porsche Active Suspension Management (PA

Porsche Stability Management (PSM)

Wielen

SPORT knop

Sport Chrono Pakket

Remmen

Airbags en Porsche Side Impact Protectio

Lichtconcept

Interieur

Sportstuurwiel

Licht Design Pakket

Porsche Entry & Drive

Stoelen

Airconditioning

Bagageruimtes en opbergmogelijkheden

Hulpsystemen

De soundsystemen

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment