Motor911 Carrera GTS

Motor

Brandstofverbruik/Uitstoot* 911 modellen: Gecombineerd: 13,8 – 8,3 l/100 km; CO2 emissies: 317 – 188 g/km

Verantwoordelijk voor dat extra vermogen: de 6-cilinder bi-turbo boxermotor met directe benzine-inspuiting (DFI) en VarioCam Plus. Deze levert een imposant vermogen van 331 kW (450 pk) bij 6.500 1/min.
Het maximumkoppel van 550 Nm wordt geleverd over een verbazingwekkend groot toerentalbereik van 2.150 tot 5.000 1/min.

Met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) en ingeschakelde Launch Control, sprint de 911 Carrera GTS in slechts 3,7 s van 0 naar 100 km/h. Zijn topsnelheid: 310 km/h.

Wat ook bijdraagt aan de adrenalinestoot: het legendarische geluid van de boxermotor. Bij een ingeschakelde SPORT of SPORT PLUS knop, zorgt de motor al bij een stationair toerental voor kippenvel.

Turbotechniek

Een bi-turbomotor zorgt voor de aandrijving bij de nieuwe 911 GTS modellen. Deze beschikt over 2 turbo’s met laadluchtkoeling, één per cilinderbank. Daarbij worden 2 bijzonder compacte uitlaatgasturbo’s toegepast die optimaal zijn afgestemd op de cilinderinhoud en het vermogen van de motor. Deze bouwwijze beperkt het massatraagheidsmoment tot een minimum en verbetert, samen met de snelle laaddrukregeling, de reactiesnelheid. Wat de nieuwe turbo’s daarbij achter zich laten: vooroordelen. Waar ze wel voor zorgen: een compleet nieuw koppelniveau en een performance die direct ter beschikking staat. Voor een directe acceleratie. Voor een onbeteugelde voorwaartse drang. Voor een extra duw in de rug.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment