Onderstel911 Carrera GTS

Onderstel

Porsche Stability Management Sport (PSM Sport)

Het verder ontwikkelde Porsche Stability Management (PSM) – een automatisch onderstelregelsysteem voor stabiliteit in het rijdynamische grensbereik – is bij de nieuwe 911 GTS modellen uitgebreid met een Sport modus. Dit maakt een duidelijk sportievere rijstijl mogelijk, terwijl het PSM op de achtergrond actief blijft. Voor een nog intensere rijbeleving.

Porsche Torque Vectoring (PTV) en Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

Standaard bij alle modellen: PTV in combinatie met een schakelbak en PTV Plus in combinatie met Porsche Doppelkupplung (PDK). Dit systeem verbetert de rijdynamiek en de stabiliteit. Het werkt met een geregelde remingreep op de achterwielen en een sperdifferentieel op de achteras.

Bij een dynamische rijstijl wordt bij een stuurinslag het wiel aan de binnenzijde van de bocht iets afgeremd. Daardoor komt er tijdelijk meer aandrijfkracht vrij op het wiel in de buitenbocht, waardoor er een extra draai-impuls volgt in de ingeslagen richting. Hierdoor stuurt de auto direct en dynamisch de bocht in.

Het achteras-sperdifferentieel is bij PTV mechanisch geregeld, bij PTV Plus elektronisch, en voorzien van een volledig variabele koppeldistributie. Voor een betere grip en meer rijstabiliteit – dankzij het Porsche Stability Management (PSM) ook op ongelijkmatig wegdek en bij regen en sneeuw.

Liftsysteem vooras

Een mooi voorbeeld van dagelijks gebruiksgemak: het als meeruitvoering voor alle modellen leverbare liftsysteem op de vooras verhoogt de bodemvrijheid van uw 911 GTS aan de voorzijde met ca. 40 mm – tot een snelheid van ca. 35 km/h. Zo vormen stoepranden, hellingen of garage-inritten geen sportieve uitdaging meer.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment