Sport Chrono Pakket911 Carrera GTS

Sport Chrono Pakket

Het Sport Chrono Pakket maakt een nog sportievere afstelling van onderstel, motor en versnellingsbak mogelijk. Zodat u uzelf in sportief opzicht tot nieuwe hoogten kunt stuwen.

Nieuw is de van de 918 Spyder afgeleide rijmodus-schakelaar op het stuurwiel, die het gevoel geeft in een raceauto te zitten. Zonder de handen compleet van het stuurwiel te hoeven nemen kunt u kiezen uit 4 instellingen: ‘Normal’, ‘SPORT’, ‘SPORT PLUS’ en ‘Individual’, waarmee u de auto nog beter af kunt stemmen op uw rijstijl.

In combinatie met het PDK omvat het Sport Chrono Pakket 3 extra functies. De eerste functie: Launch Control. Deze zorgt voor een optimale startacceleratie.

De tweede functie: Schakelschema circuit. De PDK werkt nu met ultrakorte schakeltijden en optimale schakelpunten voor een maximaal acceleratievermogen.

De derde functie: SPORT Response. Met de knop in het midden van de rijmodus- schakelaar worden de motor en de versnellingsbak voorbereid op een snelle vermogensafgifte. Dat betekent: een maximale reactiesnelheid – ca. 20 seconden lang. Een grafische timer in het instrumentenpaneel laat zien hoe lang de functie nog beschikbaar is.

Eveneens een onderdeel van het Sport Chrono Pakket: de dynamische motorsteunen. Het elektronisch geregelde systeem beperkt de voelbare bewegingen en trillingen van de hele aandrijflijn – en dan vooral die van de motor – tot een minimum. En het combineert de voordelen van een harde motorophanging met die van een zachte ophanging. Kortom, het zorgt voor meer rijstabiliteit en voor meer rijcomfort.

Vanaf nu inbegrepen bij het Sport Chrono Pakket: de Porsche Track Precision-app. Daarmee kunt u uw eigen rondetijden en rijgegevens registreren en de resultaten via uw smartphone aflezen, beheren, delen en vergelijken met andere bestuurders. De app maakt daarvoor gebruik van gps-signalen en zeer nauwkeurige gegevens van de boordcomputer en helpt u om uw rijperformance te verbeteren. Grafische analyses en een videoanalyse laten tot op de milliseconde zien waar er ruimte voor verbetering is. Ronde na ronde.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment