Comfort911 Carrera GTS

Comfort

De instrumenten

Sportief, niet pretentieus. Direct, niet speels. De 5 ronde klokken zijn bovenal informatief. Snel en nauwkeurig. Met een design dat u van Porsche verwacht. En een toerenteller die in het middelpunt staat. Met op de wijzerplaat het ‘GTS’ logo. Het instrumentenpaneel met 4,6 inch kleurenscherm met hoge resolutie voorziet u continu van gegevens uit de boordcomputer.

GT-sportstuurwiel

Bij de nieuwe 911 GTS modellen zorgt het kleine GT-sportstuurwiel, met de prettig in de hand liggende Alcantara® bekleding, voor een bijzonder sportief stuurgevoel. De spaken zijn zwart uitgevoerd, de zilverkleurige sierstukken zijn hierop vastgeschroefd. Altijd onder handbereik: de de rijmodus-schakelaar, waarmee u 4 rijmodi kunt selecteren, zit direct op het stuurwiel.

Nog sportiever gaat het er in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) aan toe. Daarmee wordt het GT-sportstuurwiel niet alleen voorzien van 2 schakelpaddels van massief lichtmetaal, ook wordt de rijmodus-schakelaar aangevuld met een SPORT Response knop waarmee de motor en de versnellingsbak 20 seconden lang nog sneller reageren.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment