Exterieurontwerp911 Carrera GTS

Exterieurontwerp

Het front oogt krachtig, met zijn duidelijke en vooral functionele vormen. De grote luchtinlaten vergroten de luchttoevoer en onderstrepen de sportiviteit van de GTS modellen.

Het lichtdesign zet maatstaven. Bi-xenonkoplampen inclusief Porsche Dynamic Light System (PDLS) maken indruk met hun karakteristieke 4-punts led-dagrijverlichting.

De wielen stralen pure autosport uit. De zwart zijdeglans gespoten 20 inch 911 Turbo S wielen met centrale wielmoer hebben een indrukwekkende breedte, die voor een uitstekende grip en topprestaties op het circuit zorgt. Als meeruitvoering zijn 20 inch Carrera S wielen met een 10-spaaks design leverbaar.

De achterzijde oogt nog gespierder. Hij is 44 mm breder dan bij de 911 Carrera S – wat in elke bocht voor aanzienlijk meer rijdynamiek zorgt.

Opvallend: de accentlijst tussen de getinte achterlichten van de 911 Carrera GTS modellen met achterwielaandrijving. Dat geldt ook voor de in het midden geplaatste dubbele eindpijpen van het standaard sportuitlaatsysteem die in de kleur zwart zijn uitgevoerd.

Voorbehouden aan de modellen met 4-wielaandrijving: de doorlopende achterlichtunit in led-techniek. Voor een grotere lichtopbrengst en een uniek design.

Kortom: zelfs de kleinste details zijn consequent op elkaar afgestemd. Voor een indrukwekkende performance. Voor een markant uiterlijk. Voor een sportwagen die de letters GTS verdient.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment