Interieurontwerp911 Carrera GTS

Interieurontwerp

Wat heb je aan innerlijke drang als je geen duidelijk doel voor ogen hebt? Daarom zorgt het interieur ervoor dat u zich volledig op belangrijke zaken kunt richten. Door alle informatie die tijdens het rijden benodigd is, direct toegankelijk te maken.

Een bijzonder sportief kenmerk van deze filosofie: de rijmodus-schakelaar op het GT-sportstuurwiel, waarmee uit 4 rijmodi kan worden gekozen. En de overzichtelijk geplaatste 5 ronde klokken en het Porsche Communication Management (PCM) inclusief online-navigatie dat intuïtief te bedienen is via het multitouchscreen of de spraakbediening.

De toegepaste materialen zijn zowel hoogwaardig als sportief. Een eerste eyecatcher: het zwarte modellogo op de dorpellijsten. Een tweede: het in de autosport beproefde materiaal Alcantara®. Dit bijzonder veel grip biedende materiaal is te vinden op de stuurwielkrans en de schakel- of keuzehendel. Het is bovendien toegepast bij de portiergrepen, de armsteunen in de portierbekledingen, de deksel van het opbergvak in de middenconsole en – bij de Coupé modellen – de hemelbekleding.

Ook de middenbanen van de stoelen zijn uitgevoerd in Alcantara®. Op de hoofdsteunen van de stoelen is bovendien het ‘GTS’ logo gestikt. De achterbank? Die kan bij de Coupé modellen eventueel achterwege worden gelaten.

Interieurpakket GTS

Alles kan naar een hoger plan worden gebracht. Ook zaken die al in topvorm zijn. Het bewijs daarvoor: het als meeruitvoering leverbare interieurpakket GTS dat voor sportieve contrasten zorgt.

De tegen meerprijs leverbare lederuitrusting, met extra Alcantara® interieurdelen, is uitgebreid met accenten in de contrasterende kleur karmijnrood of rodiumzilver. De ‘GTS’ logo’s op de hoofdsteunen zijn in een contrasterende kleur gestikt. Het pakket omvat bovendien diverse sierstiksels en een ‘PORSCHE’ logo op de vloermatten. Ook de veiligheidsgordels en de wijzerplaat van de toerenteller zijn in een contrasterende kleur uitgevoerd.

En het kan nog sportiever: met carbon. Dit bijzonder lichte materiaal wordt gebruikt bij de sierstrips op het dashboard, in de portieren en op de middenconsole. Dit benadrukt de band met de autosport wederom.

Het interieurpakket GTS verleent de nieuwe 911 GTS modellen een nog sterker eigen gezicht. Voor uw persoonlijke interpretatie van het begrip sport. En voor uw hoogst persoonlijke GTS.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment