Het nieuwe Porsche Communication Managem911 Carrera GTS

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Het Porsche Communication Management (PCM) is uw bedieningsmodule voor audio- en communicatiefuncties en hoort tot de standaarduitrusting in alle modellen. Naast handbewegingen activeert een geïntegreerde nabijheidssensor het scherm om de relevante menu-inhoud weer te geven, die u vervolgens eenvoudig kunt bedienen met behulp van multi-touch gebaren.

Infotainment begint op het moment waarop u uw iPhone® aansluit en oplaadt, of een andere audiobron naar keuze koppelt. U kunt de iPhone®-interface, universele audio-ingang of AUX-ingang gebruiken. Voor uw persoonlijke muziekverzameling is de cd/dvd-speler aangevuld met een interne vaste schijf (‘jukebox’) en twee SD-kaartlezers. Zodra u een kaart met uw audiobestanden hebt ingestoken, kunt u deze afspelen met de muziekspeler in PCM.

Met mobiele-telefoonvoorbereiding kan automatisch een Bluetooth®-verbinding tot stand worden gebracht met mobiele telefoons die het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen, zodat u uw mobiele telefoon opgeborgen kunt laten.

Meer informatie over de lokale beschikbaarheid van alle functies en diensten die hierboven of bij “Porsche Connect” vermeld staan, is beschikbaar via de Porsche Car Configurator of uw Porsche dealer.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment