Verlichtingssysteem911 Carrera GTS

Verlichtingssysteem

Bi-xenonkoplampen incl. Porsche Dynamic Light System (PDLS)

De standaard bi-xenonkoplampen zijn voorzien van een dynamische lichtbundelhoogteverstelling, koplampsproeiers en dynamische bochtenverlichting die de koplampen afhankelijk van de stuurinslag en de rijsnelheid in de bocht laat meezwenken.

Ze zorgen echter niet alleen voor goed zicht, maar ook voor een fraai uiterlijk. De koplampen beschikken over geïntegreerde dagrijverlichting met 4 led-spots per koplampunit. Eveneens in 4-punts design: de led-remlichten. Samen met de getinte, driedimensionale achterlichten zijn het ware blikvangers op de nieuwe 911 GTS modellen.

Led-koplampen zwart incl. Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus)

Een hoog veiligheidsniveau in combinatie met een sportief design: tegen meerprijs zijn de in zwart uitgevoerde led-koplampen inclusief PDLS Plus leverbaar. De led-techniek zorgt voor een lange levensduur en een hoge efficiency. Daarnaast raken de ogen, door de daglichtachtige kleur, minder snel vermoeid dan bij andere systemen het geval is.

Een bijzondere eigenschap van PDLS Plus: het dynamische grootlicht. Een camera herkent tegemoetkomend en voor u rijdend verkeer en past de intensiteit en reikwijdte van de verlichting continu en traploos aan op de rijsituatie. Zo kunt u het straatverloop, voetgangers of gevaarlijke situaties vroegtijdig waarnemen, zonder daarbij andere verkeersdeelnemers te hinderen.

911 GTS idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Motor

Sportuitlaatsysteem

Krachtoverbrenging

Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Active Suspension Management (PA

Achterasbesturing

Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC)

Sport Chrono Pakket

Onderstel

Remsysteem

Verlichtingssysteem

Comfort

Stoel

Sound Package Plus

BOSE® Surround Sound System

Burmester® High-End Surround Sound Syste

Het nieuwe Porsche Communication Managem

Connect Plus

Diensten

Connect Apps

Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Tequipment