Evenementen van Porsche Centrum Groningen

Aankomende events:

Op deze pagina vindt u alle aankomende evenementen van Porsche Centrum Groningen.  

 

Pon Luxury Cars Pre-owned event
Pon Luxury Cars Pre-owned event

Het realiseren van uw droom begint op 8 en 9 november in Leusden. Daar organiseren de dealers van Porsche, Bentley en Lamborghini het allereerste gezamenlijke pre-owned evenement van Nederland - speciaal voor u. Een ruime selectie exclusieve automobielen van de drie merken én een gepassioneerd team van verkoopmedewerkers staan voor u klaar. U krijgt onder het genot van een hapje en een drankje de exclusieve gelegenheid om onze merken beter te leren kennen.

Meer informatie

 

Porsche Snertrit - 3 november

Porsche Snertrit

Alweer de 11e editie van de Snertrit en net als ieder jaar is begin november weer hèt moment om in stijl af te sluiten. Mensen komen vanuit het hele land naar het noorden om nog even de Porsche de sporen te geven en te genieten van de laatste kilometers voordat de winter echt zijn intrede doet en veel Porsches warm in de garage gestald worden.

Meer informatie

 

Porsche Ice Experience 2020 Lapland

Porsche Ice Experience 2020

U kunt zich nauwelijks voorstellen wat voor fascinerende ervaringen de Porsche-enthousiastelingen in en rond Levi te wachten staan, tussen de eindeloze dennenbomen van Lapland. Zodra het gebrul van de eerste krachtige Porsche-motor te horen is, wordt de bijna magische vrede weggevaagd en omgezet in de adrenaline overgoten driver training op de ijsbanen van het Porsche Driving Area in Levi.

Meer informatie