Nieuws

Nieuwe GTS-modellen topatleten binnen de Panamera-reeks

- Porsche heeft twee nieuwe, extra sportieve modellen toegevoegd aan zijn Panamera-reeks. De Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo onderscheiden zich door hun krachtige 4,0-liter V8 bi-turbomotor (338 kW/460 pk), dynamische onderstel met driekamer-luchtvering en unieke designelementen en uitrusting. Standaard is bijvoorbeeld het SportDesign Pakket met zwarte exterieurdetails en veel alcantara in het interieur. Bovendien levert Porsche nu voor het eerst een Head-Up Display op de Panamera.

Porsche levert meer auto’s af in eerste negen maanden 2018

- In de eerste negen maanden van dit jaar heeft Porsche precies 196.562 auto’s afgeleverd. Dat is een toename van 6 procent vergeleken met dezelfde periode in 2017. De sportwagenfabrikant deed het vooral goed in Europa, waar 66.551 auto’s werden afgeleverd (+9%). In Duitsland lag dat aantal op 24.709, wat neerkomt op een toename van 13 procent. China blijft de grootste markt voor Porsche met 56.254 afgeleverde auto’s (+4%).

De ultieme beheersing over een Porsche, ook voor jonge bestuurders

- De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn drie uur durende een 1-op-1 rijtrainingen samen met een Porsche instructeur. Porsche rijders leren tijdens de training om alle capaciteiten van hun Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. Zij zoeken de dynamische grenzen van hun Porsche op, waarbij er rekening gehouden wordt met de dagelijkse weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal. Het aanbod van de Porsche Advanced Driver Trainingen bestaat uit vier verschillende trainingen. Vandaag: de Porsche Young Driver Training.