Nieuws

[VIDEO] Autoblog vertelt: '9 dingen die je moet weten over de Taycan'

- Autoblog-redacteur Casper Heij maakte recent met de Porsche Taycan een roadtrip van Amsterdam naar Luxemburg.  Voor zijn video ging Casper op zoek naar het antwoord op de vraag 'hoe leuk is de Taycan om te rijden'. En daarop kwam al snel het antwoord: "dit is de eerste elektrische auto waarvan ik hebberig word." Nu presenteert hij een korte samenvatting met zijn belangrijkste feiten over de Porsche Taycan.

Porsche breidt elektrische range uit met Taycan 4S

- Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S, de derde uitvoering van de elektrische sportsedan. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 390 kW/530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh; in dat geval leveren de elektromotoren maximaal 420 kW/571 pk in overboost.

[VIDEO] 9:11 Magazine aflevering 13: DNA

- Aflevering 13 van 9:11 Magazine staat in teken van Porsche DNA. De twee petrolbroers Dario en Marino Franchitti gaan voor de Porsche 718 Spyder en Cayman GT4 op het Knockhill Racing Circuit. Verder blikken we terug op de ontwikkeling van de vierpersoons-sportauto, de Porsche 989 welke een voorloper bleek van de Panamera, waarvan we de evolutie nauwkeurig volgen. We blikken terug op "no.1", de Porsche 356, en cruisen door Sardinië met de nieuwe 911 Speedster.