Nieuws

‘Porsche 360+’: altijd een personal assistant op zak

- ‘Porsche 360+’ is een personal assistant en digitale metgezel in één. De app, die nu beschikbaar is voor iOS, is ontworpen om het leven van haar gebruikers gemakkelijker te maken. Heb je op korte termijn een cadeau nodig? Ben je op zoek naar kaarten voor een uitverkocht concert? Of wil je een lange of korte reis plannen? Bij ‘Porsche 360+’ zitten 24 uur per dag, zeven dagen in de week persoonlijke assistenten klaar om Porsche-rijders te helpen.

‘Porsche Road Trip’ - voor de leukste weg van A naar B

- ‘Porsche Road Trip’, de nieuwe app van Porsche, ondersteunt reislustige autoliefhebbers bij het plannen en organiseren van bijzondere trips en het navigeren naar hun einddoel. Porsche Road Trip biedt suggesties voor reizen van verschillende afstanden, variërend van een halve of hele dag tot een tweedaagse reis inclusief overnachtingmogelijkheden. De routes bevatten aanbevelingen voor geselecteerde restaurants en hotels. Daarnaast wijst de service onderweg ook op tussenstops, points of interest en mooie vergezichten.

‘Porsche Road Trip’: voor de leukste weg van A naar B

- ‘Porsche Road Trip’, de nieuwe app van Porsche, ondersteunt reislustige autoliefhebbers bij het plannen en organiseren van bijzondere trips en het navigeren naar hun einddoel. 'Porsche Road Trip' biedt suggesties voor reizen van verschillende afstanden, variërend van een halve of hele dag tot een tweedaagse reis inclusief overnachtingmogelijkheden. De routes bevatten aanbevelingen voor geselecteerde restaurants en hotels. Daarnaast wijst de service onderweg ook op tussenstops, points of interest en mooie vergezichten.

De nieuwe 911: design-icoon en hightech sportwagen in één

- Porsche heeft vandaag de achtste generatie van de 911 gepresenteerd in de Petree Hall van de Los Angeles Auto Show. De nieuwe 992 is sneller, efficiënter en emotioneler dan zijn voorgangers en is nu voorzien van nog verder uitgebreide digitale functies. “Maar ondanks alle innovaties is en blijft de nieuwe 911 de puristische sportwagen en het kloppende hart van Porsche,” aldus Oliver Blume, CEO van Porsche AG. De nieuwe 911 Carrera S is in Nederland leverbaar vanaf 156.700 euro; de 911 Carrera 4S vanaf 165.100 euro.

De nieuwe Porsche 911: sterker, sneller, digitaler

- De nieuwe, achtste generatie van de Porsche 911 viert zijn wereldpremière op de vooravond van de LA Auto Show. Ook deze nieuwe 911 blijft de standaard op het gebied van exclusieve sportiviteit. Hij is tijdloos en tegelijkertijd modern, dankzij het bekende Porsche design-DNA, een meer masculien uiterlijk en een interieur met een 10,9 inch touchscreen. Intelligente onderstel- en chassiselementen en innovatieve rijassistentiesystemen combineren de compromisloze dynamiek van een achterwielaangedreven sportwagen met de vereisten van de nieuwe, digitale wereld.