Porsche Snertrit 2018

Het jaar afsluiten met herfstkleuren.

Vlak voor de koude herfstdag aan breekt is het nog net even mogelijk de Porsche uit zijn stalling te halen en een mooie rit te gaan maken.

Na de voorgaande succesvolle Snert Ritten (sinds november 2009) is deze traditionele rit aan het einde van het seizoen bijna niet meer weg te denken uit het aanbod van 911 Events en zal de Snertrit de komende jaren zeker gecontinueerd worden in de frisse herstperiode. En bij een koude herfstdag hoort natuurlijk de traditionele warme snert.

Tijdens deze rit wordt u getrakteerd op een prachtige route door Noord Nederland met aan het einde van de dag heerlijke snert, drankjes en andere versnaperingen passend bij de tijd van het jaar.

De Snertrit is voor iedereen
Deze rit is toegankelijk voor iedereen die met een Porsche aan de startstreep verschijnt. Of het nu een splinternieuwe 911 betreft of een klassieke 356, iedereen is welkom. Belangrijk is dat u een leuke ontspannen uitje heeft waarbij - naast de voorliefde voor het merk Porsche - de gezelligheid voor op staat.

Het ontspannen karakter staat voorop zodat u als deelnemer optimaal kunt genieten van Porsche en omgeving die in de herfst natuurlijk prachtig van kleur is. De Snertrit zal ongeveer 160 km lang zijn en over prachtige secundaire wegen worden gereden.

Dagprogramma
Wij ontvangen u op 4 november rond 10:00 uur bij Porsche Centrum Groningen met een kop koffie en wat lekkers. Rond 10:30 uur volgt er een korte briefing van de organisatie en krijgt u de route uitgereikt. U krijgt alle gelegenheid om de omgeving te verkennen en de route te rijden. Er is namelijk geen tijdselement gekoppeld aan de rit zolang u maar op tijd binnen bent voor de afsluiting met natuurlijk heerlijke snert en drankjes.

Het evenement duurt tot 17:30 uur. Met deze rit sluit u het jaar in stijl af. Deze rit wordt mogelijk gemaakt door Porsche Centrum Groningen en Stichting 911Events. Uw gegevens worden gedeeld met 911Events zodat zij deze dag voor u kunnen organiseren.

Aanmelden
Wanneer u aanmeldt via de Porsche24 app dan ontvangt u tevens 2.500 punten. U kunt zich ook zonder Porsche24 app aanmelden via de knop hieronder.

Meld u aan via de Porsche24 app

Meld u aan zonder Porsche24 app