Trackday op 28 september 2017

Porsche Centrum Groningen organiseert op 28 september een trackday op Circuit Zandvoort. Tijdens deze dag, die wij samen met PSDS organiseren, kunt u gedurende vier uur open pitlane genieten van het rijden in uw Porsche en de gehele entourage van het circuit rijden. U wordt begeleid door de passievolle en professionele PSDS trainers, die zelf jarenlange ervaring hebben met circuitrijden en het geven van instructie. Zo kunt u uw rijtechniek tijdens de Trackday verder verbeteren.

Drie mogelijkheden:
U kunt zich inschrijven voor de Trackday, óf voor de speciale Circuittraining en de Opfriscursus voor licentiehouders.

  • Vrij rijden: vier uur lang ongestoord rijden en genieten op het circuit van Zandvoort. De kosten hiervoor zijn € 599,-.

  • Circuittraining: tijdens de Circuittraining leert u onder begeleiding van professionele trainers alles over circuitrijden. Na het volgen van deze intensieve training zullen uw Porsche en het circuit van Zandvoort geen geheimen meer voor u hebben. U vindt iedere keer de ideale lijn, weet moeiteloos de juiste rempunten te vinden en bent in staat om gecontroleerd hard over het circuit te rijden. Dit is inclusief een uur privé instructie van een professionele trainer. De kosten hiervoor zijn € 699,-.

  • Opfristraining licentiehouders: Bent u al in het bezit van een racelicentie? Dan raden we de Opfristraining voor licentiehouders aan. Onder begeleiding van een professionele trainer worden bestaande vaardigheden aangescherpt en concentreren we ons op het beheersen van geavanceerde technieken zoals: heel-and-toe, sideflippen en trail-braking. Na deze training blijft geen aspect van uw Porsche nog onbenut. Dit is inclusief een uur privé instructie van een professionele trainer. De kosten hiervoor zijn € 699,-.

Veiligheid:
Tijdens de Porsche Trackday rijden de deelnemers met exclusieve auto’s op hoge snelheden. Veiligheid heeft daarom de hoogste prioriteit. Om de veiligheid te waarborgen, worden alle regels uitgebreid besproken tijdens de briefing. Alle deelnemers dragen bovendien een helm wanneer zij de pitstraat uitrijden. Ook de vlagsignalen worden uitgelegd tijdens de briefing. Een verzekering voor uw Porsche is beschikbaar vanaf €250,-. Voor een offerte op maat belt u naar 0800 - 9919911. Eigen risico € 1500,-. Maximale dekking € 25.000,-.

Optioneel:

  • Tweede bestuurder Circuittraining: € 125,-
  • Tweede bestuurder Track Day € 49,-
  • Toeschouwer € 39,-
  • Extra instructie, per uur € 99,-

Onderstaand vindt u het inschrijfformulier voor de Trackday (28 september 2017) van Porsche Centrum Groningen. 

Uw Porsche

*Voor een offerte op maat belt u naar 0800 - 9919911. Eigen risico € 1500,-. Maximale dekking € 25.000,-.