Extra voorzorgsmaatregelen

We helpen u graag in de werkplaats, online of bij u thuis.

Als gevolg van de strikte maatregelen die op 14 december jl. zijn aangekondigd, is onze showroom tot en met 19 januari 2021 gesloten voor publiek. De werkplaats blijft wel op afspraak open, met uitzondering van de feestdagen.

Heeft u een werkplaatsafspraak of wilt u er een maken?
Uw afspraak kan gewoon doorgaan op de afgesproken datum en tijdstip. Het wachten tijdens uw afspraak is helaas niet mogelijk. Uiteraard kunt u wel gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice voor uw auto. Een afspraak maakt u eenvoudig en via onze werkplaatsplanner. Wij nemen extra hygiënemaatregelen en vragen u zich hier ook aan te houden.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte Porsche?
Showroombezoek is op dit moment niet mogelijk maar wij verwijzen u graag door naar onze online showroom voor gebruikte Porsches en nieuwe Porsches. Onze verkoopadviseurs zijn natuurlijk telefonisch en online (via chat) bereikbaar voor uw vragen, offertes en biedingen op in te ruilen auto’s. Een proefrit en aflevering zijn mogelijk op locatie. De Porsche rijtrainingen worden na 19 januari hervat.

Het magazijn is bereikbaar voor afhalen van onderdelen.
Uw reeds bestelde onderdelen kunt u afhalen in het magazijn bij Porsche. Meld u bij binnenkomst bij de gastvrouw en zij wijst u de weg.

Onze extra hygiënemaatregelen.
Als u onze werkplaats bezoekt voor reparatie of onderhoud, doen we er alles aan om de service zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij onverminderd de richtlijnen van het RIVM en hanteren de volgende maatregelen.

  • We begroeten u contactloos.
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • We dragen een mondkapje en verzoeken u dat ook te doen.
  • Alle medewerkers wassen regelmatig en grondig hun handen.
  • Onze monteurs dragen handschoenen en gebruiken stuur-, stoel- en pookhoezen.
  • We ontsmetten voor gebruik uw eventuele vervangende vervoer.
  • We zorgen voor extra ontsmetting van balies, deurklinken, meubels en pinapparaten.
  • We accepteren alleen pinbetalingen om zo fysiek contact te vermijden.
  • Als u klachten heeft die passen bij corona, verzoeken we u om het bezoek uit te stellen en plannen we graag een nieuwe afspraak.

Heeft u een andere vraag?
Wij blijven telefonische en online bereikbaar voor al uw vragen. U kunt ons bereiken via 050 85 37 911 of info@porschecentrumgroningen.nl.