Over Porsche Centrum Groningen

Bent u op zoek naar de perfecte Porsche of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud en reparatie van uw Porsche? Porsche Centrum Groningen is hét adres voor aanschaf, onderhoud en reparatie van nieuwe, gebruikte en Porsche classics.

Onderhoud bij Porsche Centrum Groningen
Porsche Centrum Groningen is een officiële Nederlandse Porsche dealer en werkt uitsluitend met originele onderdelen en heeft informatie over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Porsche. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op onderhoud door Porsche bekwame monteurs die uitsluitend gebruik maken van originele fabrieksonderdelen. Met de Porsche Service Dialoog kunt u zelfs aanwezig zijn bij de inspectie van uw auto door een speciaal hiervoor opgeleide technicus. Dit maakt als nooit tevoren inzichtelijk wat het juiste plan van aanpak is voor onderhoud of reparatie van uw Porsche.

Porsche aanbod bij Porsche Centrum Groningen
Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Porsche, biedt Porsche Centrum Groningen een ruime selectie van de nieuwste Porsche modellen en een prachtig aanbod van Porsche Approved Occasions. Met dit kwaliteitslabel weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet.

Porsche Club voor het Noorden
Niets is leuker dan van gedachten wisselen over uw passie met gelijkgestemden. Daarom vervult Porsche Centrum Groningen, naast haar rol als onderhoudsspecialist en dealer, ook de belangrijke functie van Porsche Clubhuis voor liefhebbers van het merk in de Noordelijke provincies. Porsche Centrum Groningen organiseert regelmatig leuke evenementen waarbij iedere Porsche fan meer dan welkom is.

Wilt u meer weten?
Maak direct een afspraak of kom gerust langs voor een kijkje in de showroom en een informatief gesprek met een van onze medewerkers. Het team van Porsche Centrum Groningen staat altijd voor u klaar.