Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ice Force

Welkom bij Porsche Centrum Groningen. U heeft aangegeven interesse te hebben in een onvergetelijke Porsche Ice Force in 2022. De reis vertrekt op woensdag 2 maart en eindigt op maandag 6 maart. Op deze pagina leest u meer informatie over deze experience, het programma en de inschrijfmogelijkheden.

 

Porsche Ice Experience 2022

Op een bevroren meer in het noorden van Finland (Levi) staan met spikes geprepareerde Porsches klaar voor de meest waanzinnig ervaring ooit: De Porsche Ice Experience. Een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte. Tijdens deze 5-daagse reis leert u rijden op ijs en sneeuw. U leert hoe u gecontroleerd drift. Daarnaast rijdt u onder de meest uitdagende omstandigheden, tijdens de meest bizarre weersomstandigheden, in de meest nieuwe Porsches. U vliegt naar Levi en overnacht in een schitterend en karakteristiek hotel, prachtig gelegen op een berghelling met uitzicht over Levi.

 

Level - Ice Force

Vastberaden, zelfverzekerd en klaar voor 3 dagen pure adrenaline. In de garages van de Porsche Driving Area Levi wachten de high-performance sportwagens op hun piloten.

 

Na talloze trainingssessies gehad te hebben en keer op keer de onbeschrijfelijke kracht van zijwaartse versnelling te hebben gevoeld, bent u als deelnemers van Ice Force onaangedaan door trainingen als "geavanceerd remmen", "slalom" of "figuur van 8". Daarom nemen de uitdagingen snel toe over de 3 trainingsdagen. Net als de hartslag van de chauffeurs. De eerste taak is om de eerder geleerde vaardigheden toe te passen op afzonderlijke secties voordat u doorgaat naar ‘long handling tracks’. De uitdaging: een Porsche besturen met het gaspedaal en de rem. Een compleet nieuwe rijervaring in het mooiste besneeuwde winterlandschap. Het resultaat: verfijnde rijvaardigheden die een stuk beter zijn. Op sneeuw, op ijs en op de limiet. 

 

Meerdaags trainingsevenement voor gevorderde bestuurders:

 • Voorwaarde: Ice Experience (of vergelijkbare opleiding)
 • Duur: 5 dagen (waarvan 3 rijdagen)
 • Inhoud van de cursus: rijvaardigheid perfectioneren op lange rijbanen
 • Maximaal 2 personen per voertuig. Houd er rekening mee dat dit vanwege COVID-19 ertoe kan leiden dat u tijdens het rijden een mondkapje moet dragen
 • Rijprogramma in verschillende Porsche-modellen (Porsche 911 Turbo S en Porsche Taycan Turbo S, op spijkerbanden tot 4 mm)
 • 2 instructeurs per groep (5 voertuigen per groep)
 • 4 overnachtingen met ontbijt
 • 3 lunches, 4 diners

Kosten

Deelnemer:  €6.590,-

Als deelnemer beleeft u 3 fantastische rijdagen in de Porsche-modellen. Tijdens het rijden deelt u een auto met een andere deelnemer waardoor u de helft van de tijd aan het rijden bent. 

 

Onkosten:  €1.000,-

De onkosten bestaan uit de basis vluchtkosten vanaf Schiphol, de kosten van de branded jas en overige kosten om de reis te faciliteren. 

 

Privé-jet: optie (tegen meerprijs) 

Indien er voldoende animo is om direct vanuit Nederland naar Kittilä te vliegen, zullen wij de mogelijkheden bekijken om (tegen meerprijs) met een privé-jet te reizen. Hier komen wij nog op terug.

 

Benodigde informatie

Om u volledig te ontzorgen tijdens deze fantastische ervaring vragen wij u om via onderstaande knop al uw gegevens in te vullen. Deze informatie hebben wij nodig om de vluchten te boeken en de hotelkamers op naam te zetten. Indien u zich met een groep aanmeldt vragen wij u voor elk persoon het formulier in te vullen. U kunt in de vragenlijst aangeven met wie u reist en met wie u eventueel een hotelkamer wilt delen. 

 

Let op:

 • Zodra u al uw gegevens heeft ingevuld sturen wij de factuur naar u op. Wij verzoeken u om uiterlijk 3 december de betaling te voldoen. Zonder betaling kunnen we uw reservering voor de Ice Experience niet bevestigen. 
 • U moet in bezit zijn van een geldig rijbewijs. 
 • Om aan de Ice Force deel te nemen moet u de Ice Experience (of een gelijkwaardige training) hebben gevolgd. Hier wordt op gecontroleerd.
 • Iedereen is verplicht om zich aan de lokale corona-maatregelen te houden. De maatregelen kunt u vinden op de website van de Finse overheid. 
 • Lees goed de algemene voorwaarden door voor u zich aanmeldt. De algemene voorwaarden vindt u hier.

 

Bij vragen kunt u contact opnemen met Stephanie Mulder via [email protected].