Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Routebeschrijving

Vanaf Almere via A6
Volg de A6 en A7 naar de Europaweg in Oosterpoortwijk, Groningen. Neem afrit 38-Groningen vanaf de N7. Voeg in op de Europaweg en sla linksaf naar de Herningweg, sla hierna af naar links en Porsche Centrum Groningen bevindt zich aan de rechter kant.

Vanaf Zwolle via A28
Volg de A28 en E232 naar de Europaweg in Oosterpoortwijk, Groningen. Neem afrit 38-Groningen vanaf de E22/N7 en ga verder op de Europaweg naar de Herningweg, sla links af en Porsche Centrum Groningen bevindt zich aan de rechter kant.

Vanaf Leeuwarden via N31 en A7
Ga de N31 op vanaf de Noordvliet/Zuidvliet en Drachtsterweg. Volg de N31 en A7 naar de Europaweg in Oosterpoortwijk, Groningen. Neem afrit 38-Groningen vanaf de N7. Ga verder op de Europaweg naar de Herningweg, sla links af en Porsche Centrum Groningen bevindt zich aan de rechter kant.

 

Vanaf Bremen via A28
Ga de B6 op vanaf de Am Wall. Sla linksaf en voeg in op de B6 richting A1/A28/B75/Delmenhorst/Fähre Neustadt/Flughafen. Volg de A28, A31 en A7 naar de Europaweg in Oosterpoortwijk, Groningen, Nederland. Neem afrit 39-Westerbroek vanaf de A7. Ga verder op de Europaweg naar de Herningweg, sla links af en Porsche Centrum Groningen bevindt zich aan de rechter kant.

Vanaf Denemarken via A7
Ga de weg 15 op in Silkeborg vanaf de Vinderslevholmvej en weg 52. Volg de weg 15 naar de Vejlevej/weg 13 in Engesvang. Neem de afrit weg 15, en neem de afslag richting Vejlevej/de weg 13. Ga de weg 13/weg 18 op in Tørring. Neem de E45, A7, A1, A28 en A7 naar de Europaweg in Oosterpoortwijk, Groningen, Nederland. Neem afrit 39-Westerbroek vanaf de A7. Volg de borden richting Bunde-West/Groningen. Neem afslag 39-Westerbroek richting Westerbroek/Centrum/Euroborg en ga verder op de Europaweg naar de Herningweg, sla links af en Porsche Centrum Groningen bevindt zich aan de rechter kant.