Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Groningen
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25

9723 AW Groningen

T: 050 85 37 911

info@porschecentrumgroningen.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag Gesloten

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 09:00u - 17:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Modellen

Porsche verzekering

Het belangrijkste is dat u zorgeloos van uw Porsche kunt genieten, daarom bent u op zoek naar de perfecte verzekering. Bij Porsche Centrum Groningen kunt u terecht voor passende dekking, wat voor Porsche u ook rijdt. Dat geeft een goed gevoel, want weten dat de verzekering van uw Porsche goed geregeld is, geeft rust en vertrouwen. Zo kunt u nog intenser van uw auto genieten. Bij eventuele schade of diefstal wordt alles snel en netjes door uw eigen dealer opgelost. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdelijk van een vervangende auto gebruik te maken. Omdat al het contact via Porsche Centrum Groningen verloopt, heeft u een vertrouwd aanspreekpunt. Dat is het gemak van een goede Porsche verzekering bij Porsche Centrum Groningen.

Voordelen van verzekering bij Porsche Centrum Groningen

Bent u in het bezit van een Porsche die maximaal 7 jaar oud is? Dit zijn de voordelen wanneer uw Porsche verzekerd is bij Porsche Centrum Groningen:

 • Vakkundig schadeherstel via de eigen dealer zonder eigen risico
  Als uw Porsche bij Porsche Centrum Groningen verzekerd is, heeft u geen eigen risico en kunt u rekenen op vakkundig herstel en reparatie door onze eigen specialisten.
 • Kosteloos vervangend vervoer bij herstel via Porsche-dealer
  Kunt u tijdig niet over uw Porsche beschikken in verband met een klein ongelukje? U krijgt van ons tijdelijk vervangend vervoer.
 • Uitgebreide nieuwwaarderegeling
  Bij diefstal of totaal verlies van uw Porsche binnen drie jaar na aanschaf, rijdt u een nieuwe gelijkwaardige Porsche. Voor een gebruikte Porsche hebben we gelijkwaardige regelingen.
 • Uitgebreide aankoopwaarde-regeling voor uw gebruikte Porsche
  Wordt uw gebruikte Porsche binnen 3 jaar na aankoop gestolen of onherstelbaar ernstig beschadigd? Binnen 3 jaar na aankoop wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.
 • Overname schadevrije jaren
  Wanneer van toepassing, worden schadevrije jaren overgenomen op basis van een originele verklaring door uw leasemaatschappij.
 • Beveiligingseisen die zijn afgestemd op de fabriekskenmerken van uw Porsche
  U houdt uw Porsche natuurlijk het liefst in haar originele staat. Daarom stemmen wij de eisen van de verzekering af op de kenmerken van uw Porsche zoals deze de fabriek verlaten heeft.
 • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden
  Porsche Centrum Groningen biedt uitstekende voorwaarden en tarieven. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Voor meer informatie over de Porsche verzekering: klik hier

Porsche Classic verzekering 

Heeft u een Porsche die 8 jaar of ouder is? Voor deze auto’s biedt Porsche Centrum Groningen een alternatief in de vorm van Porsche Classic Insurance. Deze auto’s worden verzekerd aan de hand van de taxatiewaarde. Uiteraard is uw Porsche ook verzekerd wanneer u deelneemt aan puzzelritten of andere clubevenementen. Mocht blijken dat - na een ongeval - bepaalde originele onderdelen niet langer beschikbaar zijn, dan is ook het op maat maken van het juiste onderdeel verzekerd.

Porsche ontwikkelt haar producten sinds mensenheugenis volgens een aantal basisprincipes: snel, licht, slim, krachtig, intens & consequent. De Porsche Classic Insurance verzekering is speciaal ontwikkeld voor uw klassieke Porsche en sluit daar uitstekend op aan. In geval van schade wordt uw Porsche door een officieel Porsche Schadecentrum snel, efficiënt en zonder concessies gerepareerd.

De eigenschappen van Porsche Classic Insurance

 • De taxatiewaarde heeft een geldigheid van 3 jaar, daarnaast heeft u standaard 10% overdekking.
 • U krijgt uw klassieker altijd terug na een ongeval, dit geldt ook na schade in het buitenland en na een totaal verlies schade-uitkering.
 • Erkenning van taxatie door uw dealer.
 • Wanneer u met uw klassieker schade toebrengt aan één van uw andere auto´s is dit verzekerd.
 • Uw auto is ook verzekerd wanneer u puzzelritten rijdt, clubevenementen heeft of op shows staat, ook in het buitenland.
 • Er geldt een jaarkilometrage tot (naar keuze) 15.000 kilometer per jaar.
 • Uw klassieker heeft een WA-dekking in alle Europese landen en de landen rondom de Middellandse Zee.
 • Wanneer na een ongeval onderdelen niet meer beschikbaar zijn, dan is het op maat maken van onderdelen ook verzekerd.
 • Onderdelen zijn ook tijdens restauratiewerkzaamheden verzekerd.
 • Optioneel is er een klassieker-rechtsbijstandverzekering te verkrijgen.

De Porsche Classic Insurance is uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Uw Porsche-dealer verzorgt graag een offerte voor deze Porsche verzekering. U profiteert dan van de voordelen die alleen het Porsche Financial Partner Program haar klanten biedt: een veelomvattende dekking, een interessante premie en herstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade.

Porsche Classic Insurance

Download voor meer informatie over de Porsche Classic Insurance de complete brochure in pdf.


Verzekering op maat
De Porsche verzekering is uitstekend te combineren met onze financieringsvormen, zowel zakelijk als privé. Porsche Centrum Groningen verzorgt graag een offerte voor de verzekering. U profiteert dan altijd van de voordelen die geboden worden in het Porsche Financial Partner Program: een veelomvattende dekking, een goede premie en schadeherstel door een officieel Porsche Schadecentrum bij onverhoopte schade.

Maak een afspraak
Meer weten of advies nodig over de verschillende Porsche verzekeringen? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak met één van de medewerkers van Porsche Centrum Groningen.

T: 050 - 85 37 911
E: info@porschecentrumgroningen.nl