Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Service Dialoog

Uw Porsche is een waardevol en persoonlijk bezit. Bovendien geloven wij dat de echte liefhebber zich graag betrokken ziet worden bij alles wat zijn Porsche aangaat. Daarom bieden we u de mogelijkheid tot een dialoog met onze technici als het gaat om onderhoud en reparatie. Onder de naam Service Dialoog deelt u uw ervaringen met een speciaal hiervoor opgeleide technicus en neemt hij u mee in de inspectie van uw Porsche. Zo leert u uw Porsche nog beter kennen en samen met onze Service Dialoog-technicus komt u tot een degelijk plan van aanpak voor het onderhoud of reparatie van uw Porsche. Kortom, door uw dagelijkse ervaringen met onze kennis van de techniek te combineren, garanderen wij de beste zorg voor uw Porsche.

Service Dialoog is een alternatief voor de traditionele service-aanname. Het maken van een afspraak blijft echter onveranderd. Wanneer u uw Porsche op het afgesproken tijdstip komt brengen, zal de technicus in u bijzijn de inspectie uitvoeren en de diagnose stellen. De inspectie bestaat uit een vast aantal punten en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Onze technicus zal u adviseren over te vervangen onderdelen en benodigd onderhoud. Bovendien zal hij u informeren over de staat van uw Porsche. Indien nodig volgt er in geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u de technicus concreet kunt wijzen op het mankement. Vakkundige uitleg over onderhoud en/of reparaties is als vanzelfsprekend bij deze inspectie inbegrepen.

Op het moment dat u een duidelijk beeld hebt van het onderhoudsplan van uw Porsche, worden een opdrachtbevestiging en een offerte gemaakt. De Service Dialoog-technicus stelt een offerte samen met behulp van Porsche Service Prijzen. U weet dus vooraf exact wat er aan uw Porsche gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Porsche gereed zal zijn.

  • Persoonlijk en op maat advies.
  • Betrokken in de kennis achter de techniek.
  • Geen wachttijden.
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte.
  • Hantering Porsche Service Prijzen.
  • Duidelijkheid over eventuele te verrichten reparaties.

Klant zijn bij Porsche Centrum Groningen is genieten van exclusiviteit. De Service Dialoog is daar een goed voorbeeld van. Onze Service Dialoog-technici zien uit naar een goed gesprek over uw Porsche. We hopen u snel te mogen ontvangen in ons Porsche Centrum. Het zal u aan niets ontbreken.

Wilt u direct een service afspraak maken? Klik dan hier.