Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Groningen
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25

9723 AW Groningen

T: 050 85 37 911

info@porschecentrumgroningen.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag Gesloten

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Modellen

Porsche Cayenne brochures

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type van de Porsche Cayenne en wilt u alles nog rustig nalezen? Download op deze pagina de brochure van de Porsche Cayenne. Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen? Dan vernemen wij dat graag op 050 85 37 911 of mail naar info@porschecentrumgroningen.nl

Porsche Cayenne

Over het geheel genomen is de Cayenne in vergelijking met de vorige generaties breder van bouw – en oogt hij daardoor forser, atletischer, dynamischer. Deze auto maakt zelfs als hij stilstaat duidelijk dat hij over veel vermogen beschikt. Lees in de brochure meer over de Porsche Cayenne, Porsche Cayenne E-Hybrid, Porsche Cayenne S of de Porsche Cayenne Turbo of plan een proefrit in.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne Coupé

De daklijn van de Porsche Cayenne Coupé loopt naar achteren af en creëert zo een karakteristieke sportwagencontour met een hoge aerodynamische kwaliteit, beter bekend als de Porsche flyline. De Porsche Cayenne Coupé beschikt over een compromisloze performance en een design dat kracht uitstraalt – letterlijk. Lees in de brochure meer over de Porsche Cayenne Coupé, Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé, Porsche Cayenne S Coupé of de Porsche Cayenne Turbo Coupé of plan een proefrit in.

Porsche Cayenne Coupé

Porsche Cayenne GTS en de Porsche Cayenne GTS Coupé

De unieke proporties van de Porsche Cayenne GTS zijn strakker gedefinieerd en zorgen voor een tintelende V8-passie die u tot onder uw huid voelt. Dit gevoel wordt nog versterkt door het markante front, de side skirts en de aerodynamische dakspoiler van het SportDesign pakket. Zijn zelfverzekerde brede spoor op het asfalt wordt bepaald door het geoptimaliseerde sportonderstel in combinatie met de 21 inch RS Spyder Design wielen in zwart zijdeglans. De GTS-specifieke rode remzadels voegen een extra highlight toe aan de stilistische ideale lijn. Lees in de brochure meer over de Porsche Cayenne GTS of de Porsche Cayenne GTS Coupé of plan een proefrit in.

Porsche Cayenne GTS en de Porsche Cayenne GTS Coupé

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid en de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé

Eén blik op de nieuwe Cayenne Turbo S E-Hybrid is voldoende. Het imposante design verraadt meteen dat dit model het allemaal te bieden heeft. De sportwagen heeft door de dominante luchtinlaatkanalen en de airblades aan de buitenzijde een expressieve voorzijde. De tot 22 inch grote wielen zorgen voor een exclusieve uitstraling. De gespierde carrosserie van deze Cayenne voegt zich met het Porsche design-DNA samen tot een ontzagwekkende krachtpatser met voelbare elegantie. Lees in de brochure meer over de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid of de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé of plan een proefrit in.

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid en de Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid Coupé