Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Lentemeeting

21 maart 2017

Begint het bij u ook weer te kriebelen tijdens de eerste lentedagen?

Op 2 april organiseren we samen met Carevents de Porsche Lentemeeting. Deze bijzondere dag wordt al voor de 12e keer georganiseerd. Dit jaar vindt de Lentemeeting plaats bij Landgoed Zonheuvel op de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Lentemeeting is het een heerlijk samenkomen van bekende en nieuwe gezichten en zijn er ook verschillende Porsche clubs aanwezig. Het event start om 11.00 uur. 

Ontspannen lenterit.
Voor de Lentemeeting is er een mooie lenterit uitgezet. Deze rit is toegankelijk voor iedereen met een Porsche, of het nu een splinternieuwe of klassieke Porsche betreft. De rit zal ongeveer 50 kilometer bedragen en over prachtige secundaire wegen worden gereden. Als u niet met navigatie rijdt, ontvangt u een routeboek. Om 12 uur start de eerste groep met de rit. Daarna vertrekt elk uur een volgende groep.

Heeft u interesse, klik dan op onderstaande button om u aan te melden voor de Lenteemeeting of de lenterit. 

Mis deze gezellige dag niet! U kunt wandelen door de bossen (er is maar liefst 47 hectare beschikbaar), er zijn leuke stands en er is entertainment. Ook kunt u deelnemen aan de Porsche Escape Room. Durft u het aan?
Voor de allerkleinsten zijn er spelletjes en een springkussen bij Kidsworld. Uiteraard kunt u op het Landgoed ook lekker borrelen en eten.

Wij ontvangen u graag bij de Porsche Lentemeeting op zondag 2 april.