Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Advanced Driver Training

08 januari 2015

Iedere Porsche bezitter weet, dat een Porsche anders is dan elke andere auto op de weg. Porsches worden ontwikkeld om te presteren. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche om dagelijks gebruikt te worden. Bij de Porsche Advanced Driver training draait het om het benutten van het vermogen en deze tegelijkertijd te beheersen.

De Porsche Advanced Driver Training helpt u beter te reageren op dagelijkse situaties en ook om juist te handelen in noodsituaties. Daar waar uw rijles is gestopt gaan wij verder. Alles draait om beheersing en stuurvaardigheid. Tast de dynamische grenzen van uw Porsche af op de openbare weg, rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers.

De Porsche Advanced Driver Training is een 1-op-1 rijtraining. Een ervaren instructeur zal u gedurende een 3 uur durende training op de openbare weg leren om de capaciteiten van uw Porsche te benutten en u te laten ervaren waar en onder welke omstandigheden de Porsche veiligheidssystemen u kunnen ondersteunen. Kortom, met deze rijtraining leert u uw Porsche echt kennen en kunt u niet alleen het beste uit uw Porsche halen, maar ook uit uzelf.

Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder. De rijtraining wordt in overleg met u ingepland en vindt plaats achter het stuur van uw eigen Porsche. Vanaf het Porsche Centrum bij u in de buurt wordt er gestart en de kosten voor een 3-uurs training zijn € 349,00*.

Heeft u interesse in de Porsche Advanced Driver Training, wilt u uw voucher verzilveren of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons of stuur een email naar: [email protected].