Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden doet mee aan de Car Challenge for Life Rally

06 april 2016

Porsche Centrum Leusden is het startpunt van de Car Challenge For Life Rally dat op 20 mei 2016 plaatsvindt. Een verzorgd evenement met een persoonlijk karakter. Een dag met veel gezellige deelnemers die een passie delen voor bijzondere auto’s en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een goed doel.

De Barcode Car Challenge for Life is een rally voor klassieke en bijzondere auto’s. De deelnemers van de rally worden onderverdeeld in een sport- en tourklasse. De aantal équipes is iets minder dan bij sommige andere goede doel-evenementen. Dit is een bewuste keus geweest zodat het evenement tot in de puntjes verzorgd is, een persoonlijk karakter heeft en waarbij een leuke dag met gezellige passievolle deelnemers voorop staat.

Deelname Porsche Centrum Leusden

Uiteraard is Porsche Centrum Leusden niet alleen het startpunt van de Rally, maar tegelijkertijd ook deelnemer. Wij zijn er klaar voor om met twee mooie Porsches kilometers af te leggen.

Stichting Barcode For Life

Een stichting dat zorg draagt voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. Stichting Barcode for Life heeft namelijk maar één doel: het faciliteren van het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Iedere patiënt kan door middel van goed onderzoek een behandeling op maat krijgen. Het inschrijfgeld van elke deelnemer komt 100% ten goede aan dit gepersonaliseerd kankeronderzoek.

Wilt u ook deelnemen aan de Car Challenge for Life Rally?

Deelname is mogelijk als particulier of als onderneming. De organisatiekosten voor het gehele evenement komen voort uit sponsoren. Klik hier voor meer informatie en om uw direct in te schrijven voor de Car Challenge for Life Rally.