Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden nodigt u uit voor het Porsche Approved Occasion Weekend op 5 en 6 maart 2016

24 februari 2016

Het is bijna zover! Het Porsche Approved Occasion Weekend staat voor de deur. Misschien wordt 2016 wel het jaar waarin u uw droomauto tegen het lijf loopt. Met de prachtige Porsche Approved selectie is die kans meer dan aanwezig. Porsche Centrum Leusden hoopt u dan ook op 5 of 6 maart te mogen ontvangen. Porsche Centrum Leusden is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom!

Uitgebreide Selectie Porsche Occasions

De Porsche Approved Occasion selectie van Porsche Centrum Leusden is zeer compleet en met de grootste zorg samengesteld. Voordat de occasions toe mogen treden tot de Porsche Approved selectie worden ze grondig gecontroleerd zodat u zonder zorgen in uw nieuwe Porsche kunt stappen.

De belangrijkste voordelen van het Porsche Approved Occasion label

  • Uitgebreide controle aan de hand van 111 inspectiepunten
  • Bekende auto- en onderhoudshistorie
  • Nationale Auto Pas
  • Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de Porsche kwaliteitsstandaard
  • Tot 24 maanden volledige garantie
  • Tot 24 maanden Porsche Assistance Mobiliteitsgarantie voor heel Europa

Tweede jaar garantie cadeau

Mocht u tijdens dit weekend uw oog laten vallen op één van de Porsche Approved Occasions dan krijgt u het tweede jaar Approved garantie cadeau.

Enthousiast geworden? Bekijk hier ons uitgebreide Approved Occasion aanbod.