Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden Rally

11 juli 2016

Zondag 11 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Porsche Centrum Leusden rally. De rally is inmiddels niet meer weg te denken van onze kalender. Rijplezier en een ontspannen samenzijn met Porsche liefhebbers vormen de basis van het evenement.

Net als vorig jaar zal de rally gesplitst worden in een Sport- en een Tourklasse, waarbij de Sportklasse een meer competitieve rally is. Voor beide klassen zullen wij uiteraard weer een mooie route uitzetten en zijn er uitdagende opdrachten. Porsche Centrum Leusden organiseert deze dag samen met Jan Berkhof, een bekende rally organisator.
De sportieve dag begint om tien uur \'s ochtends met de ontvangst in de showroom bij Porsche Centrum Leusden aan de Zuiderinslag. Om 11.00 uur start de rally. Wij zorgen voor een goede lunch onderweg en aan het einde van de dag is er een grote barbecue bij Porsche Centrum Leusden.

De deelnamekosten bedragen € 249,- (inclusief BTW) per equipe. Dit is inclusief de lunch, barbecue, drankjes en eventuele technische assistentie. Tevens krijgt elke deelnemer een gratis rallycheck.

Bent u geïnteresseerd in de rally en wilt u zich inschrijven, klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Wij verwelkomen u graag tijdens onze jaarlijkse rally op 11 september.