Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Leusden sluit zomer af met Rally

14 september 2015

Van een klassieke 356 tot de nieuwste 911 GT3: het waren niet de minste Porsche’s die zondag 6 september aan de start verschenen van de vierde Porsche Centrum Leusden Rally. De unieke verzameling auto’s trok weer veel bekijks.

Elk jaar sluit het PCL de zomer af met een feestelijke Rally. Met af en toe een flinke regenbui begon het ’s ochtends al aardig op de herfst te lijken. De route bestond ook dit jaar weer uit een uitdagend parcours, zowel voor de tour- als sportklasserijders. In totaal deden 55 equipes met 110 deelnemers mee. De route voerde door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug naar Residence Rhenen voor een culinaire stop. ’s Middags klaarde het op en konden we heerlijk buiten lunchen. Eenmaal terug in Leusden eindigde de Rally met de jaarlijkse barbecue. De deelnemers maakten daarbij (opnieuw) kennis met elkaar en wisselden bijzondere feiten en anekdotes uit over hun auto’s. Tijdens dit samenzijn bleek eens te meer: elke Porsche heeft zijn eigen unieke verhaal. Tot volgend jaar bij het eerste lustrum!

De winnaars:

Koos van Essen & Miriam van Essen in de Sportklasse
Arjan Brouwer & Leander Brouwer in de Tourklasse