Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche centrum Leusden valt in de prijzen

27 januari 2015
  • Sales Excellence Award: beste Porsche dealer op het gebied van Sales
  • Porsche Service Tequipment Award: topscores voor accessoires
  • Klanttevredenheid op een zeer hoog niveau

Porsche Centrum Leusden is onderscheiden met zowel de Porsche Sales Excellence Award als de Porsche Service Tequipment Award, twee prijzen die door Porsche AG in Duitsland zijn geïnitieerd om zeer goed scorende Porsche dealers te belonen voor hun klantgerichte inspanningen.

Porsche Centrum Leusden kreeg de Porsche Sales Excellence Award toebedeeld. Deze door Porsche AG geïnitieerde award is een beloning voor het feit dat ‘Leusden’ de beste Porsche dealer op het gebied van Sales is. Ook de klanttevredenheid bleek van hoog niveau. Porsche Centrum Leusden ontving tevens de Porsche Service Tequipment Award. Deze prijs geeft aan dat Porsche Centrum Leusden de beste dealer is op het gebied van sales en marketing van Tequipment – de originele Porsche accessoires. Ook deze prijs heeft door de betrokkenheid van Porsche AG een internationaal karakter.

Teamwork als succesfactor
Michel Arfman, Vestigingsmanager van Porsche Centrum Leusden is trots op de internationale onderscheidingen voor ‘zijn’ vestiging: “Dit is geweldig nieuws en een heel groot compliment voor ons gehele team. Wij werken allen met veel plezier, met als doel waardering van de klanten en een langdurige relatie. Dit is de ultieme bevestiging. Het gaat er niet om om de grootste te zijn of direct om deze prijs. Klanten die zich welkom voelen, dat is waar het om draait. Ook in 2015 werken wij hier met veel plezier en inzet aan!“