Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Groningen
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25

9723 AW Groningen

T: 050 85 37 911

info@porschecentrumgroningen.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag Gesloten

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 9:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Modellen

Porsche Kids Rally 2018

30 mei 2018

Dankzij het grote succes van de Porsche Kids Rally afgelopen jaar is deze ook in 2018 weer een feit. Op zaterdag 7 en zondag 8 juli kunt u als (groot)ouder rekenen op twee onvergetelijke dagen samen met uw (klein)kind.

Ook dit jaar staat uiteraard de jonge navigator weer centraal en wordt er weer de grootst mogelijke zorg besteed aan een onvergetelijk weekend voor kind én ouder. Het concept is ongewijzigd: de eigenaar bestuurt zijn Porsche en z'n jonge co-piloot navigeert en bepaalt de richting naar de finish. Met uitdagende proeven, nieuwe spannende elementen en prachtige routes belooft de Porsche Kids Rally wederom een prachtig weekend te worden.

De route willen we graag nog geheim houden, maar we kunnen u wel vast verklappen dat deze in het midden van het land zal zijn. Het inschrijfgeld per equipe – dus de bestuurder en één rijbewijsloze navigator – blijft ongewijzigd € 795,- inclusief de overnachting en feestavond voor het equipe, alle maaltijden en de rallybenodigdheden.

Inschrijven kan via de Porsche24 app of via de volgende link: https://porsche24.porsche.nl/share/kidsrally.