Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Trackday: benut uw Porsche optimaal

18 juli 2017

Porsche Centrum Groningen organiseert op 28 september een trackday op Circuitpark Zandvoort. Tijdens deze dag, die wij samen met PSDS organiseren, kunt u gedurende vier uur open pitlane genieten van het rijden in uw Porsche en de gehele entourage van het circuit rijden. U wordt begeleid door de passievolle en professionele PSDS trainers, die zelf jarenlange ervaring hebben met circuitrijden en het geven van instructie. Zo kunt u uw rijtechniek tijdens de Trackday verder verbeteren.

Drie mogelijkheden:
U kunt zich inschrijven voor de Trackday, óf voor de speciale Circuittraining en de Opfriscursus voor licentiehouders.

  • Vrij rijden: vier uur lang ongestoord rijden en genieten op het circuit van Zandvoort. De kosten hiervoor zijn € 599,-.

  • Circuittraining: tijdens de Circuittraining leert u onder begeleiding van professionele trainers alles over circuitrijden. Na het volgen van deze intensieve training zullen uw Porsche en het circuit van Zandvoort geen geheimen meer voor u hebben. U vindt iedere keer de ideale lijn, weet moeiteloos de juiste rempunten te vinden en bent in staat om gecontroleerd hard over het circuit te rijden. Dit is inclusief een uur privé instructie van een professionele trainer. De kosten hiervoor zijn € 699,-.

  • Opfristraining licentiehouders: Bent u al in het bezit van een racelicentie? Dan raden we de Opfristraining voor licentiehouders aan. Onder begeleiding van een professionele trainer worden bestaande vaardigheden aangescherpt en concentreren we ons op het beheersen van geavanceerde technieken zoals: heel-and-toe, sideflippen en trail-braking. Na deze training blijft geen aspect van uw Porsche nog onbenut. Dit is inclusief een uur privé instructie van een professionele trainer. De kosten hiervoor zijn € 699,-.

Optioneel:

  • Tweede bestuurder Circuittraining: € 125,-
  • Tweede bestuurder Track Day € 49,-
  • Toeschouwer € 39,-
  • Extra instructie, per uur € 99,-

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de trackday. Via deze link kunt u zich inschrijven.