Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Scherpe werkplaatstarieven voor oudere Porsche-modellen

27 maart 2017

Eigenaren van een oudere Porsche 911 (997), Boxster of Cayman (987) of Cayenne (E1) kunnen met onmiddellijke ingang rekenen op – en met – aangescherpte werkplaatsuurtarieven bij de Nederlandse Porsche Centra. Hierdoor wordt het voor de berijders van deze modellen nog aantrekkelijker om hun auto door de officiële dealer te laten onderhouden, en daarmee de waarde van hun trotse bezit optimaal te behouden. Porsche geeft hiermee een vervolg aan de ‘Decided by Drivers’-campagne van vorig jaar, toen 997-rijders zelf mochten bepalen wat zij een reëel bedrag vonden voor groot onderhoud aan hun auto bij de officiële Porsche-dealer. 

In 2016 stelde Porsche een eenvoudige vraag aan de eigenaren van een 911 (type 997): wat is een redelijke prijs voor groot onderhoud van uw auto? De gemiddelde prijs die daaruit voortkwam, werd vervolgens een jaar lang door alle Porsche Centra gehanteerd. Porsche geeft nu een vervolg aan de actie door de werkplaatsuurtarieven voor de 911 (type 997), de Boxster en Cayman (987) en de Cayenne (E1) blijvend te verlagen met circa 20 procent. Dit werkt door in alle werkzaamheden. Een grote onderhoudsbeurt voor deze modellen wordt bijvoorbeeld ruim € 100 voordeliger. Berijders van bovengenoemde modellen die onderhoud en/of andere werkzaamheden laten verrichten, profiteren automatisch van de nieuwe tarieven.

Officieel onderhoud is waardebehoud
Met de nieuwe werkplaatsuurtarieven ondersteunt Porsche de berijders van deze modellen actief bij het in topconditie houden van hun auto. Onderhoud bij de officiële Porsche-dealer heeft belangrijke voordelen zoals de expertise en het vakmanschap van de technici, het werken volgens fabrieksrichtlijnen en het gebruik van uitsluitend originele onderdelen. Mede daardoor is 70% van alle ooit geproduceerde Porsche nog in rijdende staat. Het originele dealerstempel in het onderhoudsboekje heeft dan ook een belangrijke toegevoegde waarde: een door de dealer onderhouden Porsche is een auto die zijn waarde behoudt.

Meer informatie over service en onderhoud van Porsche is te vinden via deze link


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.