Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sprinten met uithoudingsvermogen: Dafne Schippers rijdt Macan

04 juli 2017

Topatlete Dafne Schippers rijdt sinds 1 juli in de auto die qua ambitie- en prestatieniveau het beste aansluit bij haar eigen topsportinstelling: de Porsche Macan. Dafne rijdt de Macan via de unieke private lease-constructie Share a Porsche. Op die manier kan ze de auto zelf gebruiken om naar wedstrijden in Europa te rijden. Als Dafne de Macan niet nodig heeft, kunnen haar familieleden de auto gebruiken. Via de Share a Porsche app weten ze op elk moment van elkaar wie de auto heeft en wanneer hij beschikbaar is.

Dafne Schippers heeft gekozen voor een Porsche Macan met viercilinder turbomotor in de kleur Vulkaangrijs. Naast de sportieve prestaties waren er voor Dafne nog meer overwegingen om voor de Macan te kiezen: de auto biedt volop ruimte voor haar uitgebreide atletiekuitrusting en door het hoge comfortniveau komt ze altijd fit aan. Bovendien delen Dafne en de Macan een typisch topsportkenmerk: ze gaan uitermate efficiënt met hun energie om. Dafne over haar nieuwe auto:

"Omdat ik op veel verschillende plekken kom en veel reis, is een auto waarin ik mij prettig voel enorm belangrijk. Dat ik een samenwerking aanga met Porsche en in een Macan mag gaan rijden, maakt me ontzettend trots. De Macan is comfortabel, stoer, stijlvol en hij past perfect bij mij: hij heeft power en snelheid. Ik kan niet wachten om kilometers te maken in deze geweldige auto!"

Een sportief gebaar: Share a Porsche
Dafne Schippers rijdt haar nieuwe Macan via Share a Porsche. Deze private-leaseconstructie maakt het mogelijk dat twee, drie of vier personen het rijplezier en de kosten van een nieuwe of gebruikte Porsche delen. Voor Dafne is dit ideaal: ze gebruikt de auto als ze hem nodig heeft en op momenten dat ze wedstrijden of evenementen ver van huis heeft, wordt de auto gebruikt door haar familieleden. Die beschikken via Share a Porsche elk over een eigen sleutel van de auto. De Share a Porsche app laat altijd precies zien waar de auto zich bevindt en wie hem op welk tijdstip heeft gereserveerd. Een goede planning is immers niet alleen voor topsporters essentieel.