Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Stralende nazomerdag Porsche Centrum Leusden Rally

14 september 2016

Met een recordaantal van 80 rijdende equipes en 160 deelnemers was het eerste lustrum van de Porsche Centrum Leusden Rally, zondag 11 september, een groot succes. De dag begon met wat miezerige regen, maar al snel brak de lucht open en werd het een stralende nazomerdag.

De route door Gelderland was met zorg uitgekozen. Met de hei op de Posbank vol in bloei en de aangenaam slingerende wegen door het Gelderse landschap was het een geweldige rijervaring. Zowel deelnemers als autoliefhebbers langs de route genoten van de verscheidenheid aan Porsche-typen – van een historische 356 tot de modernste 911.

De Rally kende zoals ieder jaar een Tour- en Sportklasse. Liefhebbers van het fijne manoeuvreerwerk konden nog een aantal uitdagende proeven doen. De lunch halverwege de Rally vond dit jaar plaats bij de prachtig gelegen Hunting Lodge in Rozendaal. De traditionele afsluitende barbecue bij Porsche Centrum Leusden had dit keer plaatsgemaakt voor een moderne variant met food trucks die diverse culinaire gerechten serveerden.

Er werd volop gepraat, gelachen, kennisgemaakt en informatie uitgewisseld. Zo is de Porsche Rally ieder jaar weer een plezierige, ontspannen afsluiting van de zomer die een beetje Porscherijder eigenlijk niet mag missen. We zeggen alvast: tot 2017!