Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Wij zijn Porsche!

06 maart 2018

Bij Porsche Centrum Leusden kan 2018 eigenlijk al niet meer stuk. Er is een vliegende start gemaakt met maar liefst vier nieuwe service adviseurs en een nieuwe vestigingsmanager. Bij ‘de’ Porsche dealer van Midden-Nederland hebben ze er zin in en doen ze er alles aan om het de klant naar de zin te maken, zegt de nieuwe vestigingsmanager en voor velen oude bekende, Niels Boersma.

De dealer in Nederland met al 69 jaar Porsche geschiedenis kijkt vooral naar de toekomst.
Niels Boersma kent het klappen van de zweep in Leusden. Hij was tussen 2003 en 2011 werkzaam bij Porsche Centrum Leusden. “Ik kan er wel omfloerst over doen, maar ik heb Porsche en zijn klanten ontzettend gemist. ‘It’s good to be back and I hope to see you soon!’

Vertrouwd
Volgens Niels Boersma is het alsof hij een maand op vakantie is geweest. “De band met de mensen hier is goed; de klanten zijn me nog niet vergeten. Ik ben super blij dat ik de stap heb gezet om weer naar Leusden te komen.”
Natuurlijk hebben Boersma en de medewerkers een uitdagende missie: de band met de klant versterken als nooit tevoren. “Het zal geen nieuws zijn dat Porsche Centrum Leusden turbulente tijden heeft meegemaakt waarin hier nogal wat medewerkers zijn vertrokken. Maar met het aantreden van een aantal goede, nieuwe medewerkers in de sales, het serviceteam en geschoolde medewerkers in de werkplaats komt het wat dat betreft echt weer helemaal goed. Wij hebben hier stuk voor stuk plezier in ons werk; dat gaat positief uitstralen op onze klanten. De basis is nu goed. We gaan toe naar een periode van rust waarbij we ons stinkende best doen om het onze klanten naar de zin te maken en het vertrouwen te laten groeien. Dit wordt net als vroeger weer de Porsche dealer van Nederland.”

Familieband
Vrijdagmorgen, tien uur. Aannemers leggen beheerst en bijna geluidloos de laatste hand aan de vernieuwde showroom van Porsche Centrum Leusden die rond maart officieel open gaat. Centraal in de showroom zit een aantal klanten aan de bar koffie te drinken die door de gastvrouwen zijn bereid. Het gesprek gaat over Porsches; hoe kan het ook anders. Boersma maakt met iedereen een praatje; de sfeer is ontspannen. Wat hem betreft moet de klant in Leusden weer centraal komen te staan. “Ik vind dat je je hier als klant thuis moet voelen,” zegt de nieuwe vestigtingsmanager. “Een Porsche kopen en onderhouden kun je in principe overal. Ik wil met het nieuwe team een soort familieband creëren waarbij iedereen zich welkom voelt. We zijn oprecht geïnteresseerd in klanten, en niet alleen omdat dit zo hoort of omdat dit misschien tot een verkoop leidt. Dat merken je klanten.”