Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Zesde editie Porsche Rennsport Reunion in 2018 op Laguna Seca

22 augustus 2017

De zesde editie van de Porsche Rennsport Reunion vindt van 27 tot en met 30 september 2018 plaats op het Laguna Seca-circuit in Californië (VS). Bij dit bijzondere evenement komt een groot aantal legendarische bolides van Porsche samen. Het vierdaagse programma staat bol van circuitactie en daarnaast kunnen bezoekers genieten van een Concours d’Elegance.

De Porsche Rennsport Reunion is de grootste bijeenkomst van legendarische Porsche coureurs en historische raceauto’s van het sportwagenmerk. Bij de vijfde editie, die in 2015 plaatsvond, konden de bijna 60.000 bezoekers genieten van 320 klassieke Porsche die in verschillende klassen tegen elkaar raceten. Ook waren er demonstraties van legendarische coureurs die voor de gelegenheid weer achter het stuur kropen van de Porsche waarmee ze grote successen vierden. Prominente aanwezigen in 2015 waren onder meer Jacky Ickx, Hurley Haywood, Vic Elford en Derek Bell.

Laguna Seca
Evenals de vijfde editie in 2015 vindt de komende Porsche Rennsport Reunion plaats op het uitdagende circuit van Laguna Seca bij Monterey in Californië. Het evenement duurt deze keer vier dagen. Zo is er alle ruimte voor het uitgebreide programma en het Concours d’Elegance.

Internationale allure
De Rennsport Reunion is in enkele jaren uitgegroeid tot een evenement van internationale allure, vooral doordat de organisatoren er telkens weer in slagen een prachtige line-up aan de start te krijgen. De parkeerplaatsen zijn gevuld met grote aantallen bijzondere Porsches en vormen daarmee een attractie op zich. De Rennsport Reunion wordt traditioneel aangekondigd met prachtige posters. De affiches van vorige edities zijn nu al echte collectors items.

In aanloop naar het evenement volgend jaar volgen meer details over de zesde Porsche Rennsport Reunion.