Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Een origineel sportuitlaatsysteem voor uw Porsche

De Porsche Sound Engineers hebben hun uiterste best gedaan om het herkenbare Porsche geluid uit uw uitlaatsysteem te krijgen, ongeacht welk type Porsche u rijdt. Maar smaken verschillen en wellicht vindt u de huidige sound niet mooi of zoekt u juist een uitlaatsysteem dat met een druk op de knop verandert. Van het herkenbare Porsche geluid krijgt menig mens kippenvel en dat is niet gek. De mooie diepe roffel past perfect bij de prachtige ronde body. Bekijk onderaan de pagina de mogelijkheden voor uw Porsche.

Voorbeelden.

Porsche 911 Carrera (type 991)

Zonder sportuitlaat

Met sportuitlaat

 

Cayenne (type E2.2)

Zonder sportuitlaat

Met sportuitlaat 

Deze knop verandert het gevoel.
Wanneer klassiekers op de max gereden worden en goed warm zijn hoort u een knal in de uitlaat van alle onverbrande benzine. Neem bijvoorbeeld de Porsche 911 Turbo (type 930) dat bij gas los een symfonie van klappen nalaat.

De meeste moderne Porsches hebben een Sport of Sport Plus knop waarin de Porsche zich anders gaat gedragen. De gas respons wordt feller, de dempers worden stijver en de PDK schakelt later op. In de Sportstand pruttelt de uitlaat meer dan wanneer deze in de Sport Plus stand staat.

Heeft u de sportuitlaat-knop niet? Dan is het een optie om deze achteraf in te laten bouwen.

911 GT3-uitlaat Bluetooth Speaker.
Bij aanschaf van een sportuitlaat voor uw Porsche ontvangt u tijdelijk een Porsche 911 GT3-uitlaat Bluetooth Speaker voor een geweldige sound in uw kantoor of zitkamer.

Origineel uitlaatsierstuk van de Porsche 911 GT3 als highend Bluetooth®-luidspreker met aluminium behuizing. Bluetooth® 4.0 en aptX® technologie voor kabelloze muziekreproductie in cd-kwaliteit vanaf smartphones, tablets en pc’s.

GT3 Sportuitlaat bluetooth speakerGT3 Sportuitlaat bluetooth speaker

De beschikbare opties voor uw Porsche.
Voor de extra rijbeleving kunt u kiezen voor een sportuitlaat bij uw Porsche. Per type Porsche zijn er diverse mogelijkheden, waarbij er ook systemen zijn met een handmatige bediening. De sporteindstukken zijn bij de nieuwe Porsches vaak te bestellen in hoogglans zilver en hoogglans zwart.

De opties zijn uiteenlopend per Porsche. Neem voor het beste advies contact met ons team per e-mail op via 050 - 85 37 911. Wij kunnen u precies vertellen wat de beste keuze is. Met een sportuitlaat van Porsche behoudt u uw garantie.

 

Vul het formulier hieronder in en u ontvangt van ons een persoonlijk voorstel per e-mail.