Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Groningen
Car Configurator
Advies & Contact

Porsche Centrum Groningen

Bornholmstraat 25

9723 AW Groningen

T: 050 85 37 911

info@porschecentrumgroningen.nl

Openingstijden werkplaats

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag Gesloten

 

Openingstijden showroom

Maandag - vrijdag 9:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u
Modellen

Macan Private Lease

Deze Private Lease constructie is op dit moment niet meer beschikbaar, echter komen wij graag met u in contact om andere financieringsvormen te bespreken. In de oorspronkelijke Private Lease constructie zijn alle kosten inbegrepen zoals onderhoud, eventuele reparaties, internationale pechhulp, all-risk verzekering en wegenbelasting. U betaalde alleen de brandstof zelf.

Er zijn diverse mogelijkheden om de Porsche Macan te financieren zonder dat er een grote investering gedaan hoeft te worden. U weet precies waar u aan toe bent en financiële verrassingen zijn uitgesloten.

Wij helpen u graag bij dit vraagstuk. Voor meer informatie over de Porsche Macan en de verschillende financieringsvormen kunt u contact opnemen met ons via 088 - 911 9 911 of een e-mail sturen naar info@porschecentrumgroningen.nl.