Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Macan Private Lease

Deze Private Lease constructie is op dit moment niet meer beschikbaar, echter komen wij graag met u in contact om andere financieringsvormen te bespreken. In de oorspronkelijke Private Lease constructie zijn alle kosten inbegrepen zoals onderhoud, eventuele reparaties, internationale pechhulp, all-risk verzekering en wegenbelasting. U betaalde alleen de brandstof zelf.

Er zijn diverse mogelijkheden om de Porsche Macan te financieren zonder dat er een grote investering gedaan hoeft te worden. U weet precies waar u aan toe bent en financiële verrassingen zijn uitgesloten.

Wij helpen u graag bij dit vraagstuk. Voor meer informatie over de Porsche Macan en de verschillende financieringsvormen kunt u contact opnemen met ons via 088 - 911 9 911 of een e-mail sturen naar [email protected].