Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Winterset actie

Kies naast het sportief rijden in uw Porsche ook voor veiligheid en upgrade uw Porsche met een prachtige winterset.

Actie: 20 inch RS Spyder winterset (15% korting)
Er zijn diverse sets beschikbaar en voor de Macan rijders hebben we een speciale actie. Deze fantastische 20 inch RS Spyder designset kunnen we u aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs van €5.773,- voor €4.900,-, inclusief montage en 1 seizoen opslag van uw zomerset. Dat is meer dan 15% korting.

Bekijk alle mogelijke wintersets voor uw Porsche. Aan de hand van uw kenteken zoeken wij dit gelijk voor u op.

Vul hier uw kenteken in

Klik de velg naar wens aan en u krijgt een overzicht met meerdere foto's zodat u een goed beeld heeft van deze velg onder uw Porsche. U kunt de meeste velgen ook live bekijken bij ons in de showroom.

Neem contact met ons op wanneer u een winterset heeft gevonden. 

 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Neem contact met ons op om uw keuze door te nemen. De Porsche kan vervolgens door u gebracht worden of door ons worden opgehaald. In de werkplaats wordt de zomerset vervangen en in het Porsche bandenhotel opgeslagen.

U neemt op het afgesproken tijdstip de Porsche weer in ontvangst. U kunt ook eventueel wachten op de wielenwissel, uiteraard onder het genot van een goed kop koffie of thee.

Zorg dat u verzekerd bent van een veilige winterperiode en houdt uw Porsche zomervelgen pekelvrij.

Een andere mooie winterset gezien?
Neem even contact met ons op als u een andere mooie winterset heeft gezien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-4949911 of per email op [email protected].