Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Uw Porsche financieren?

Porsche Centrum Groningen biedt voor de zakelijke en particuliere rijder aantrekkelijke financieringsvormen. Onderstaand vindt u de mogelijkheden voor u.

Porsche Privé Plan
Geniet van uw Porsche tegen een aantrekkelijk en verantwoord maandbedrag. Porsche biedt speciaal voor de particuliere rijder een verantwoorde financiering op basis van een aflopend krediet, dat vooraf rekening houdt met de restwaarde van uw Porsche. Deze vorm van financieren biedt aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen. Samen met ons bepaalt u de looptijd van de lening en de hoogte van uw aanbetaling. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw Porsche, wat financieel aantrekkelijk kan zijn bij de aanschaf van uw volgende Porsche.

Zekerheid door slottermijn
De particuliere financieringsvorm van Porsche werkt met het principe van een slottermijn. De slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van uw contract nog openstaat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

De voordelen van Porsche Privé Plan:

 • Vaste maandlasten, vaste looptijd, vaste rente
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
 • Deskundig en snel geregeld

Porsche Financial Lease
Voor ondernemers is Porsche Financial Lease een doordachte financieringsvorm, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar en kunt de auto op uw balans plaatsen. Daarbij kunt u zelf voor de looptijd kiezen die het best past bij de gebruiksperiode en de afschrijving van uw auto. De afschrijvings- en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U betaalt vaste maandelijkse termijnen en houdt zo duidelijk zicht op de kosten van uw auto(’s). Dat maakt Porsche Financial Lease tot een zekere manier van financieren voor de zakelijke rijder.

De voordelen van Porsche Financial Lease:

 • Transparante, vaste maandlasten
 • Fiscale afschrijving
 • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
 • Deskundig en snel geregeld 
 • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s

Porsche Full Operational Lease
Als u voor Porsche kiest, wie anders dan de vaste leasingpartner van Porsche kan u in dat geval het beste aanbod doen. Een betrouwbare partner, die uw mobiliteit garandeert en het volledige onderhoud, de reparaties en het schadeherstel aan uw Porsche kan uitvoeren. Inhoud, omvang en daarmee ook de tarieven van het Operational Leasecontract zijn volledig af te stemmen op uw wensen en de behoeften van uw onderneming. U draagt geen economische risico’s en dat is een bijzonder prettig gevoel.

Wilt u uw Porsche voor een vast bedrag per maand rijden en zo gedurende de looptijd van het leasecontract exact weten waar u financieel aan toe bent, kies dan voor een operational leasevorm.

De voordelen van Porsche Full Operational Lease:

 • Persoonlijke service
 • De beste zorg voor uw Porsche
 • Alles onder één dak geregeld
 • Standaard de beste verzekeringsvoorwaarden
 • Service en dienstverlening zoals u die mag verwachten

Auto financieren
Download hier onze dienstenwijzer.