Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Groningen is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Wintercheck

Rijden in een Porsche is een gevoel van vrijheid. U draait de sleutel om, rijdt een bosrijk gebied in en bent even helemaal weg. Rust. Bij Porsche Centrum Groningen gunnen wij u dát moment. Het moment van even helemaal weg.

Bij een Wintercheck voor uw Porsche (€59,-), krijgt u tijdelijk gratis een geweldige en unieke route in een provincie naar keuze ( Groningen/ Friesland/ Drenthe). In deze donkere dagen een welkome afleiding, een leuke bezigheid om op bijvoorbeeld een zondagmiddag de mooie dingen die uw eigen omgeving te bieden heeft te ontdekken. Onderweg kunt u twee gratis Porsche Thermosbekers (t.w.v.80 euro) laten vullen met heerlijke koffie.

Maak kans op een Porsche 911 GT3 bluetooth speaker
Maak daarnaast ook nog kans op de Porsche 911 GT3-uitlaat Bluetooth speaker t.w.v. 358.- euro door onderweg een ludieke foto van uw Porsche te maken en deze te uploaden op social media. Tag ons via @porschecentrumgroningen zodat we zien of u meedoet met de wedstrijd. De leukste en meest unieke foto wint.

Heel veel rijplezier en meld u hieronder aan voor de Porsche Wintercheck.

Winterinspectie
Bij de Porsche Winterinspectie (€59,-) besteden onze Porsche technici veel aandacht aan wintergevoelige punten zoals de accu, vorstbeveiliging van de vloeistoffen en de vloeistofniveaus, banden en remmen. Ook goed zicht heeft topprioriteit en daarom wordt er extra aandacht aan de verlichting, de voorruit en de ruitenwisserbladen besteed.

Winterbanden wisselen.
U kunt ook de wintercheck combineren met het wisselen van uw winterbanden en de opslag van uw zomerbanden.

Vul uw gegevens hierboven in, mail of bel ons op 050 - 85 37 911. Deze actie is geldig van 15 november 2020 tot en met 15 januari 2021.